SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6...

Fehér asztalnál zsűriztek a filmfesztiválon?

null
Az Electrolux partnereként dolgozó, két Michelin-csillagos séf, Bruno Oger készítette a Cannes-i Filmfesztivál zsűrijének ebédjét. A "Filmek ízei" fantázianevű menüsort a zsűri elnöke, Steven Spielberg, illetve kultikussá vált filmjei ihlették. (Részletek)

Országos összefogás a rászoruló gyermekekért

null
A magyar televíziós személyiségek, énekesek, modellek és designerek összefogásból ismét jelesre vizsgáztak. A Sugarbird csapata idén tavasszal több száz rászoruló gyermeket ajándékoz meg gyermekruhával. (Részletek)

Anton Molnar, a topmodellek festője

null
A franciaországi Barbizonban élő Anton Molnar az egyik legismertebb és legsikeresebb külföldön élő magyar festőművész, május első péntekén nyílik a kiállítása a Váci utcai Gefrodinspex galériában. (Részletek)

Magyar divatnak hódolt Párizs

null
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal támogatásával öt magyar divattervező kapott lehetőséget a párizsi szakmai zsűritől, hogy a január 19-22. között Párizsban megrendezett Who's Next szakkiállítás MR. Brown szekcióján belül mutatkozhasson be 2013-2014-es őszi/téli kollekciójával. (Részletek)

Sztárok vitáztak a női kvótákról

null
A Szóval?! egy két éve indult kezdeményezés, melyet a Külügy-minisztérium, az Európai Bizottság és az Európai Parlament hívott életre. A több hónapon és három fordulón át tartó versenyen középiskolások vehetnek részt, akik háromfős csapatokban tehetik próbára érvelési és cáfolási tudásukat ismert emberekkel szemben. (Részletek)

Cintula Életmű-díjat kapott

null
A Magyar Lemezlovas Egyesület, közismert nevén a DJ Szövetség hatodik éve megrendezett díjátadó ünnepségén mind a szakma képviselői, mind a közönség három-három kategóriában szavazta meg kedvenceit, előbbiek a DJ Szövetség által működtetett zártkörű szakmai szavazáson, utóbbiak pedig a Ballantine's közösségi oldalán. (Részletek)

Magyar lovagok Skóciában

null
A Chivas Luxury Club 2011 szeptembere óta választja meg a névadó márka hazánk modernkori lovagjait, akik a média, a kultúra vagy az üzleti élet világában már bizonyítottak, szakmájukban és magánéletükben egyaránt sikeresek. Közös jellemzőjük még, hogy a manapság kihalni látszó, lovagias erényeket és értékeket birtokolják és képviselik. (Részletek)

Sztárok fény nélkül

null
Minden bátorságra szüksége volt a gyönyörű hírességeknek: Görög Zita, Harcsa Veronika, Kovács Patrícia, Pásztory Dóra, Sütő Enikő és Tompos Kátya egymás kezét fogva indultak a sötétség birodalmába, hogy a Millenárison újranyíló Láthatatlan Kiállítást elsőként járhassák végig. (Részletek)

Nico Rosberg az új A-osztállyal bulizott

null
A Mercedes-Benz zártkörű Forma-1 partit rendezett Nico Rosberggel a VAM Design Centerben. A Mercedes AMG Petronas pilótája jelenlegi kedvenc autójával, egy vadonatúj A-osztállyal gördült be a színpadra. (Részletek)

Fesztiválozók tekernek az EFOTT hang- és fényellátásáért

null
Az idei EFOTT-on a RAUCH aREna koncertjei a fesztiválozók kezében, pontosabban a lábában lesznek, ugyanis a nagysátor névadó támogatója nem mindennapi aktivitással kívánja felhívni a figyelmet az energiatakarékosságra és a környezettudatosságra. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: