Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6...

Új arcfiatalító hódít

null
A világsztárok már kipróbálták és olyan sikere volt, olyan látványos eredményt produkál az új Intraceuticals fiatalító arcfeltöltés, hogy valóságos diadalutat jár be mostanság az egész világon. Az új, egészen speciális kezelés erejéről már itthon is meggyőződhetünk a kozmetikai szalonokban. (Részletek)

Vichy BB alapozó a habkönnyű szépítő

null
Már a kozmetikai újdonságok is a tavaszt és annak reményteli közeledtét jelzik. Az alapozók piacán egy teljesen új állagú és minőségű Vichy BB újdonság jelent meg, amely könnyebb és áttetszőbb fedésével tökéletes bőrt varázsol arcunkra. Félre tesszük tehát az erős fedésű, dúsabb komponensű alapozónkat. (Részletek)

Vichy krém dupla komforttal

null
Már nálunk is kapható az újdonság, amellyel egyszerre két bőrproblémát is kezelhetünk. Nem kell tehát külön krémet használni a bőrhibák kezelésére és eltüntetésére, és nem kell egy másik feszesítőt elővenni a ráncok halványítására, most mindkettőt orvosolhatjuk a Vichy új krémével. (Részletek)

A tudomány a szépülés, fiatalodás szolgálatában

null
Az ünnepek közeledtével önmagunkat is formába hozzuk. Megszépítjük és megfiatalítjuk bőrünket, amihez most a DITA szalon három olyan kozmetikai kezelését ajánljuk, amelyek a tudomány legújabb eredményeit adaptálva garantálják ezt. (Részletek)

Új BB krém érzékeny bőrre

null
Szeptemberben jelent meg a magyar gyógyszertárakban az első olyan BB krém, amely gyógyvízével is hat. Kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztették ki a La Roche-Posay neves francia márka kutatói. Az új krém ápol és gyönyörű egységes bőrfelszínt ad, ezért érdemes kipróbálni. (Részletek)

Nyári szépítő fogyi

null
A minap összefutottam egy régi kolléganővel, karcsú és gyönyörű. Hogy csináltad, kérdem. – Oh, én minden nyáron vékony vagyok - válaszolta. - Csak előkapom a Nagy fogyikönyvet, és kedvemre válogatok a karcsúsító receptek közül. Mindig másba kezdek, bármelyiket választom, nyáron gyerekjáték betartani valamennyit. Kíváncsivá tett, megvettem hát én is az Illia Kiadó sikerkönyvét, a Nagy fogyikönyvet. (Részletek)

Hidratálók nyárra

null
Nyáron nagyon sok olyan időjárási és környezeti hatás éri bőrünket, amely szárítja, és ezzel öregíti a bőrt. Minden magára való márka épp ezért megjelent valamilyen hidratáló újdonsággal, ezek közül most kettőt mutatunk be. (Részletek)

Bőrkisimító kombucha

null
Mire vágynak a nők? Erre kereste a választ a világhírű Vichy cég kutatógárdája. A felmérés és az ebből készült tanulmány során kiderült, ha az arcbőrükről van szó, a nők a ráncok elűzésén túl finom bőrtextúrát és egyenletes arcszínt szeretnének. (Részletek)

Sminkvarázs

null
Az új tavaszi sminktrend szerint válogattuk össze a legújabb szépítőket, érdemes kipróbálni valamennyit, hiszen mindent "tudnak", ami a tökéletes megjelenés eléréséhez kell. (Részletek)

Fiatalító kúra GIGI időgéppel

null
A DITA Szépségszalon több generáció óta exkluzív, családi kozmetika a belváros szívében, és a GIGI márka referencia szalonja is egyben. A kozmetika egyedi stílusát a patinás, elegáns hangulat és a legmodernebb gépek harmonikus ötvözete adja. Itt beszélgettem Szabóné Tatár Piroskával, a DITA Kozmetika tulajdonosával arról a GIGI időgépről, mellyel akár tíz évet is fiatalodhatunk. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: