Távol-keleti stílusHirlevél

Távol-keleti stílus

Oldalak: 1

A hagyományos távol-keleti stílus színpalettája 1

távol-keleti színpaletta
A távol-keleti ihletésű lakberendezés két gondosan összeválogatott színskálát használ. A korhű, tradícionális stílus merész, kontrasztos színeket kombinál. (Részletek)

A hagyományos távol - keleti stílus jellegzetességei 1

hagyományos távol-keleti stílus
A hagyományos, fényűző távol - keleti lakberendezés rendkívül gazdagon felszerelt, megvalósítása igen költséges. (Részletek)

Thai wokparádé

thai wokparádé
Akinek van otthon wokja, feltétlenül próbálja ki ezt a receptet! Pillanatok alatt elkészíthető ínyencség. (Részletek)

A japán stílus ismertetőjegyei

japán enteriőr
A stílushoz illő hangulat megteremtéséhez csupa egyszerű dologra van szükségünk. A berendezés összehangolása már több odafigyelést igényel. (Részletek)

A japán színpaletta

japán színpaletta
A visszafogott és egyszerű modern távol - keleti színpaletta színeit a legkönnyebb eltalálni, életünkre is ezek hatnak a legpozitívabban. (Részletek)

Illik-e hozzám?

japán enteriőr
A távol - keleti stílus annak megfelelő, aki gyűlöli a rendetlenséget, de kedveli a modern, könnyed, levegős, konkrétan meghatározható stílusban berendezett "majdnem minimalista" otthont.
(Részletek)

A japán kultúra hatásai

japán kultúra
Az idő során, ahányszor mélypontra jutott Európa művészete, mindannyiszor büszkeségét félretéve visszanyúlt gyökereihez és mélyet merített a kelet évezredes, még mindig tiszta forrásokból táplálkozó kultúrájából és annak hagyományaiból. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: