Stílusokról általábanHirlevél

Stílusokról általában

Oldalak: 1

Alapszabályok az önbizalomhoz 2 képek!!!

Annak tudata, hogy van egyéniségünk és ebből kifolyólag saját stílusunk mindez önbizalmat ad. A félénkség, a feltétel nélküli alkalmazkodás önbizalomhiányról tanúskodik, amit "legyőzhetünk".
(Részletek)

Színek a gyerekszobában

Színek a gyerekszobában
A gyerekek sokkal érzékenyebben reagálnak a színekre, mint a felnőttek. Éppen ezért számukra az ideális színek vagy élénkek, intenzívek, vagy megnyugtató árnyalatokban pompáznak. (Részletek)

Stíluskereső

stíluskereső
A saját egyéni stílus meghatározásának első lépése lehet szekrényünk alapos vizsgálata, ez sokat segíthet önmagunk megismerésében. (Részletek)

A szinek optikai hatása

optikai csalódás

A színek hasonló optikai csalódásokat okozhatnak, mint az előző részben bemutatott példák.(Részletek)

A színek tömegeloszlása

Festés
Tavasszal sokan terveznek lakásfelújítást. A festés előtt azonban érdemes tájékozódni, melyik szín, minta milyen hatást kölcsönöz a helyiségnek. (Részletek)

A színek viszonylagossága

szinek
Tavasszal újra színes lesz a világ, de tudjuk-e, hogy a színek hatását a környezetük erősen megváltoztatja, s ebben különösen az ellentétek a döntők. (Részletek)

Optikai csalódás

optikai csalódás
Amikor azt gondoljuk, minden követelményt figyelembe vettünk tervezői munkánk során, közbeszólhatnak az optikai csalódás okozta szín-, és térbeli torzulások. (Részletek)

Színek és hatásaik - Alapfogalmak

szivárvány
Azt, hogy a színeknek a lakberendezésben döntő szerepük van, senki sem vitatja. (Részletek)

Mindenkinek van saját stílusa!

image
A stílus önkifejezés. A stílus nem egy konkrét dolog: beletartozik a ruhatár, az étrend, az életmód. Mindezt összerakva alakul ki az egyéniség képe. Ahogy élünk, olyan a stílusunk.

(Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: