AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6...

Michelin-csillagos gálavacsora Cannes-ban

null
A három Michelin-csillagos Anne-Sophie Pic és a két Michelin-csillaggal díjazott Bruno Oger készítette a Cannes-i Filmfesztivál nyitó gálavacsoráját a filmes elit számára. A négyfogásos vacsorát az Electrolux Agora pavilonban szolgálták fel. (Részletek)

Lakásétterem: forradalom és provokáció

null
Az ötlet eredetileg Kubából származik, ahol Castro uralma alatt számos éttermet bezárattak, erre válaszként a leleményes kubaiak megnyitották lakásaikat az ízekre éhes helyiek és a turisták előtt egyaránt. (Részletek)

Szószra fel!

null
Egy jó szósz olykor többet ér minden szónál és nemcsak a vacsora ízét, de a hangulatot is meghatározza. Aki március 21-ig feltölti legsikeresebb, legfinomabb egyedi mártásának receptjét az Electrolux nemzetközi Facebook oldalára, annak esélye van rá, hogy a világ minden részén megismerjék különleges receptjét! (Részletek)

Szaúd-Arábia Szentkirályi ásványvizet iszik

null
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. együttműködési megállapodást írt alá egy szaúd-arábiai befektetői csoporttal: az első szaúdi megrendelés 10 konténer Szentkirályi szénsavmentes ásványvízre szól. A prémium kategóriás magyar terméket az arab ország 5 csillagos szállodáiban, helyi szupermarketeiben és repülők fedélzetén értékesíti majd, kizárólagos joggal. (Részletek)

Díjátadó gálaebéd

null
A már hagyománynak számító Év Bortermelője díj idén is ünnepélyes keretek között kerül átadásra február 10-én a Corinthia Hotel Báltermében. Minden évben pazar gálaebéddel és elegáns programmal teszik emlékezetessé ezt a napot a vendégeknek és annak a borász kollégának, aki munkájával kiérdemelte ezt a nagy elismerést jelentő címet. (Részletek)

Kávékülönlegesség az Inkák földjéről

null
Utazz lélekben az Inkák földjére egy csésze Peru Chakana kávéval! A Tchibo új limitált kiadású kapszulájával megízlelheted a Tawa Chakanából - az Inkák szerint a Föld középpontjából - származó kiváló minőségű eszpresszó kávét. (Részletek)

Borúlátó borászok a Márton-napon

null
A Márton-napi libavacsoráról szóló első írásos dokumentum 1171-ből származik. Szent Márton napja jelentette a paraszti év végét, a napszámosok ilyenkor kapták meg évi bérüket és hozzá ráadásként. egy libát. Márton napján kóstolták meg az újbort is. Erre az ünnepre időzítik a mai napig is kóstolóikat a magyar borászok. (Részletek)

Marilyn Light - az új üzleti kávézó

null
Ma már a sikerrel kecsegtető tárgyalások színhelye nem a komor irodaházak rideg tárgyalóterme, sokkal inkább egy hangulatos üzleti kávézó, amely komoly irodai háttérszolgáltatással segíti az üzletembereket. Ezek sorába lépett be most a Marilyn Light Cafe, melynek hangulatos megnyitóján mi is ott voltunk. (Részletek)

Finn gasztrokultúra a Design Héten

null
A tavalyi, nagy sikerű lengyel programok után az idén szeptember 28. és október 7. között megrendezésre kerülő Design Hét Budapest Finnországot, vagyis a Helsinkitől mintegy 100 kilométernyire található Fiskars Village-et kérte fel díszvendégnek. (Részletek)

Úton az étVÁGY villamosa Brüsszelben

null
Elindult az Electrolux legújabb mobil étterme Brüsszelben. Az élmény-villamoson Michelin-csillagos séfek látják vendégül az utazó-étkező nagyközönséget. A tervek szerint, 2012-ben körülbelül 15 000 vendég ebédelhet vagy vacsorázhat az étteremmé átalakított villamoson. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: