Partnereink Hirlevél

Műértő folyóirat

Műértő magazin
A Műértő a HVG kiadásában megjelenő, szakemberek által írt és szerkesztett művészeti, műkereskedelmi havilap. A műtárgypiacon érdekelt valamennyi résztvevőhöz szól, de igyekszik eligazítani a befektetési szándékkal bíró vagy érdeklődő vállalkozókat, üzletembereket is. (Részletek)

Vidék Íze

A Vidék íze szeretné bemutatni és gazdagítani mindazt, amitől különleges, egyedi a vidéki lét és élet ízeTeret adni - a konyhakerttől a befőttesüvegig, a borjútól a füstölt bélszínig - a "csináld magad!" örömének, a gyakorlatias, házias fortélyoknak. (Részletek)

Szabad Föld

Szabadföld - A magyar vidék lapja
Cégünk a Szabad Föld 2003-as megvásárlásával új fejezetet nyitott a ország egyik legnagyobb múltú hetilapjának életében. Fő elhatározásunk akkor az volt, hogy "kézen fogjuk" az időközben kissé magára hagyott hetilapot, új fejezetet nyissunk a hatvanesztendős lapóriás újságpapírra nyomtatott történetében, megkezdjük a Szabad Föld modernizálását: új stílust, új rovatokat, új mondandót teremtsünk, hiszen a "magyar vidék lapjának" immár a harmadik évezred sajtójával kellett felvennie a versenyt. 2007 tavaszán ismét megújul a vidék kedvenc hetilapja: kisebb méretben, modernebb, magazinosabb megjelenéssel még inkább kiszolgálja olvasótáborának igényeit. (Részletek)

e-otthon.hu

A www.e-otthon.hu hazánk egyik vezető online ingatlan adatbázisa, amelyben böngészve bárki találhat magának ízlésének és énztárcájának megfelelő lakást, házat vagy akár használt, akár újépítésű ingatlant keressen. (Részletek)

Diéta és Fitnesz

Mit jelent az Ön számára az egészséges életmód
Zöldségben, gyümölcsben gazdag étkezést? Mozgást? Friss levegőt? Lelki harmóniát?
Az egészséges életmód a Diéta & Fitnesz magazin számára elsősorban tudatosságot jelent. Odafigyelést, önkontrollt, saját magunkra fordított és később busásan megtérülő plusz
energiát.
(Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: