Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Panoráma a szaunából

null
Mondhatnánk békebelinek, esetleg retrónak azt a miliőt, amivel a balatongyöröki Hotel Panoráma fogadja a vendégeit, de azonnal hozzá kell tennünk, hogy ebben az esetben nem holmi trendkövetésről van szó, hanem arról a családiasságról, bensőséges nyugalomról, ami felér egy fél gyógyulással. (Részletek)

Hotel Wellamarin: Harmóniában az elemekkel

null
Szeptember utolsó hétvégéjén nem volt tele a szálloda, de a parkoló autók számából ítélve legalább félházzal ment a Hotel Wellamarin - köszönhetően az akcióknak, illetve, hogy a siófoki és földvári konkurens szereplők többsége már kitette a Zárva táblát. (Részletek)

Oázis a Hotel Vitalban

null
Zalakaros gyógy- és termálvízével egész Európából vonzza a vendégeket. Sorra épülő szállodái és wellness hotelei nemcsak a bajokat orvosolják, igazi kényeztetést is kínálnak. Mi azért választottuk a Hotel Vitalt, mert mindezt igazi mediterrán hangulatban teszi. (Részletek)

Kapitányi rezidencia

A tulajdonost mindenki csak Kapitány Úrnak hívja. Ő Sümeg szülötte, aki a fővárosból hazatérve lenyűgöző üdülőparadicsomot varázsolt a Sümegi vár tövébe. Itt egyszerre élvezhetjük a wellness fürdőt és kezeléseket, a középkori hangulatú lakomát és lovasjátékokat. (Részletek)

Bor és wellness Tarcalon

null
Az Andrássy Kúria Hotel**** Wine & Spa 2008. május 16-án nyílt meg a Tokaj-hegy lábánál fekvő Tarcalon. A 40 szobával és egy elnöki lakosztállyal rendelkező épület az Andrássy Pincészettel és a szőlőültetvénnyel különleges lehetőséget biztosít a szakmai és szabadidős célú borturizmus minden fajtájára. (Részletek)

Wellness és borkultúra Badacsonyban

20111105-well.jpg
Már elfoglalták szobáikat az első vendégek, amikor a Hotel Bonvino vezetői bejárásra hívták lapunkat, így "üzemmenetben" tekinthettük meg ezt a hiánypótló élményhotelt. Megannyi játékos ötlet és high tech belsőépítészeti megoldás között sétáltunk végig Török Péter és Nagy Miklós tulajdonosokkal. (Részletek)

Hotel Caramell****

Pihenni bárhol tud, nálunk újjászületik” - hirdeti magáról a bükfürdői négycsillagos Hotel Caramell. Gondoltuk, “terheléses” próbának vetjük alá eme állítást és nem a wellness szállodák átlag vendégének, hanem egy stresszes, az élet jó - ám felettébb ártalmas - dolgait sem megvető újságírónak a szemszögéből vizsgálódunk egy holisztikus holiday erejéig. (Részletek)

A Dunakanyar új gyöngyszeme

null
Egy éve adták át Esztergomban a pompás kastély stílusban épült négy csillagos Bellevue Konferencia és Wellness Hotelt, amit érdemes közelebbről is megismernünk, mert adottságai és szolgáltatási révén minden évszakban fantasztikus lehetőséget kínál a pihenésre és a feltöltődésre. (Részletek)

Wellness és síelés a Balaton partján?

null
Hihetetlen! Nem kell külföldre utaznia, már itthon is síelhet minőségi pályákon! Ráadásul a télen is gyönyörű Balaton élményét is élvezheti: a tó partján működő vendéglátóhelyek közül immár egyre több egész éves szezonra rendezkedett be. A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton**** például mindössze 25 percnyi autóútra található az eplényi Nordica Síarénától, mely az évek folyamán közkedvelt síparadicsommá vált. (Részletek)

Wellness paradicsom a Tisza-tónál

null
A Balaton után a második legnagyobb tavunk a Tisza-tó, vadregényesebb, kevésbé beépült, mint hírneves társa, de egyre nagyobb népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy két évvel ezelőtt megnyílt az első négycsillagos szállodája Tiszafüred határában. (Részletek)

Antik gyöngyszem a hűség városában, Sopronban

null
A várkörön sétálva azonnal szemedbe ötlik a Best Western Hotel Pannonia**** közel 120 éves, patinás, klasszicista stílusú épülete. Ahogy belépsz a szállodába, elvarázsol a ház atmoszférája, a csodás terek. Kiskorodban biztos te is álmodtál arról, hogy királynő vagy, hosszú, csipkés selyemruhában jársz. Ennek a háznak a falai közt tényleg királynő lehetsz, nemcsak a ház szolgáltatásai, hanem a szálloda hangulata által is. (Részletek)

Hotel Karos Spa ****superior

null
A fürdőkultúra és a balnea, vagyis a gyógyítást és tisztálkodást szolgáló fürdők a római kor mindennapjainak szerves részét alkották. A Hotel Karos Spa superiorban hasonló időutazás részesévé válhat a vendég, megtapasztalva, hogyan tették az ókori rómaiak a gyógyítást, a tisztálkodást, az egészségmegőrzést, a sportot, a szórakozást és az élményszerzést életük szerves részévé. (Részletek)

Wellness-mustra Gyügyön

null
Szlovákia déli részén, csak 16 km-re a magyar határtól (Parassa-puszta-Ipolyság határátkelőhely) egy kis városban, Dudincén (Gyügyön) található az egészség és a wellness oázisa. A helyi legendák-hoz fűződő gyógyvíz gyógyhatását már a rómaiak is ismerték. Saját bőrén tapasztalta ezt Sissi - Erzsébet királyné - is Gyügyön tett látogatásakor. (Részletek)

Élje át az újdonság varázsát!

null
Mindössze egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a ceglédi Best Western Hotel Aquarell**** a környék első négycsillagos szállodája, Budapesttől 65 km-re az Alföld kapujában. Nem kell tehát sokat utaznia annak, aki néhány pihentető napot kíván eltölteni családias, mégis szállodai színvonalú vendégbarát wellness környezetben. (Részletek)

Velencei spanzix

null
A tavalyi esztendő utolsó negyedévében nyitott a Velence Resort & Spa, melyből ezúttal az utóbbit teszteltük. Tény, hogy ez a Velencei-tó első olyan komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness- és konferenciaszálloda is. A honlap tájékoztatása szerint ehelyütt egyszerre élvezhetjük a természetes víz adottságait és az élményfürdő termálvizének gyógyító erejét. Hát rajtunk nem múlt... (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés:

Impresszum | Adatvédelem