PortréHirlevél

Portré

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...

Hőhullám Szentlőrincen

null
– Több mint három évet dolgoztunk és küzdöttünk azért, hogy ma itt állhassunk, és megépülhessen az Esterházy Egészségközpont – jelentette ki korábban a szentlőrinci járóbeteg-ellátó ünnepélyes alapkőletétele előtt dr. Győrváry Márk polgármester. Az egymilliárd forintból, az ősz óta épülő járóbeteg-ellátóban 2011 második felében szeretnék fogadni az első betegeket. (Részletek)

Légli Ottó, a 2010. Év Bortermelője díj nyertese

null
A hajdan a Kertészeti Egyetem Főiskolai Karán diplomázott, 51 éves balatonboglári borásszal édesapja, édesanyja szerettette meg a szőlőművelés, borkészítés mesterségét. Pályafutását a Balatonboglári Állami Gazdaság Kísérleti Telepének vezetőjeként kezdte, majd a rendszerváltás évében, 1989-ben saját borászatot alapított, amit jelenleg is vezet. (Részletek)

A nagy átalakító

null
A házaknak lelkük van - magyarázza Rőth Renáta belsőépítész -, ennélfogva csak érzéssel, finoman, megfelelő ismerkedési folyamat után lehet elkezdeni a tervező munkát. Bonyolítja a helyzetet, ha a megrendelő olyan enteriőrt kér Renátától, amely kellően simulékony bármilyen habitusú bérlő elvárásaihoz. (Részletek)

Philippe Saillard, a Nissan "keleti" embere

null
Philippe Saillard 2010. november 1-től a Nissan Sales Central & Eastern Europe új ügyvezető igazgatója. Saillard úr az elmúlt 19 évben számos különböző pozíciót töltött be az autós szakmában. A cégnél a Nissan West régió értékesítési vezetői pozíciójában kezdte munkáját, melyben 3 évig dolgozott. (Részletek)

Pintz György "védett" világa

null
A Szellemi Tulajdon Világnapjára jelent meg Pintz György: Védjeggyel a csúcsra! című könyve, amelynek sajtóbemutatójára Budapesten került sor. A műsorvezető szerepére a stand-up comedy-s fellépéseiről ismertté vált Karinthy-gyűrűs jogász-humoristát, Kovács András Pétert kérték fel. (Részletek)

Kifutóról a versenypályára

null
A szlovákiai magyar származású, de Münchenben dolgozó stylist, Horváth Kinga, a superbike világbajnokság Misanóban rendezett futamán öltöztette fel először a BMW Motorrad Motorsport hoszteszeit. A rajtrácson rendezett divatbemutató nagy sikerrel járt, így Kingát Silverstone-ba is meginvitálta a bajor gyári csapat. (Részletek)

Térben és időben Zentai Istvánnal

null
A Kodály Zoltán Ének Zenei Általános iskola növendékeként olyanokkal végzett együtt, mint Fischer Iván, Novák Péter vagy Márta István. A kulturális gyökerek mai napig fogva tartják: a Visual Power résztulajdonosaként mind máig kitart egy álom mellett, amit úgy hívnak, hogy Tér-Film-Zene Fesztivál. (Részletek)

A Vodafone biztos pillére: dr. Piller Gábor

null
Közel egy éve a 42 esztendős dr. Piller Gábor tölti be a Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesi posztját. Feladata a vállalati ügyfeleket kiszolgáló értékesítés és ügyfélszolgálat irányítása. A kinevezett vezérigazgató-helyettes nős, két gyermek édesapja. Alapító tagja, elnöke a Szeged Első Lions Club jótékonysági civil szervezetnek. (Részletek)

„Kőbe vésve” Szentendrén

null
Ahogy közeledik az ember autóval Szentendréhez, feltűnik egy tábla: A festők városa. Hogy ez a fajta leegyszerűsítés mennyire nem igaz, arra élő példa a gyerekkora óta itt élő Farkas Ádám szobrászművész, akivel többek között a (köztéri) szobrászat aktuális, nem mindig felhőtlen "közérzetéről" is beszélgettünk. (Részletek)

Festőnő légecsettel

null
Az ország vélhetően egyetlen női profi légecsetfestője Szöllősi Györgyi, aki ezzel a speciális technikával festi a motorokat, autókat. A meglehetősen férfias szakmában nem volt könnyű nő létére elismerést kivívni maga számára, de mára ez is sikerült. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: