PortréHirlevél

Portré

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7...

Új belföldi kereskedelmi igazgató a Sága élén

null
A Sága Foods Zrt.-nél 2012 áprilisától új vezetői pozíciót hoztak létre, amely 4 szakterületet: a marketinget, a trade marketinget, a termékfejlesztést és az értékesítést foglalja magába. Az újonnan létrehozott belföldi kereskedelmi igazgatói posztot Hidegh Sándor (37) tölti be. (Részletek)

Zöldenergiával működik a Szentkirályi

null
Az MVM Partner Zrt. Zöldáram programjának első együttmű-ködőjeként a piacvezető ásványvízmárka tulajdonosa és a megújuló energiaforrásból származó villamos energiát biztosító cég vezetője a napokban írta alá az erről szóló megállapodást. Ennek értelmében a Szentkirályi 20 millió palack címkéjén feltünteti a "Zöldáram" logót. (Részletek)

José Mourinho: egy jól borotvált férfi

null
Megújultak a Braun Series borotvái: a Braun Series 3, melynek megjelentek Wet & Dry modelljei, a Braun Series 5 és a Braun Series 7 borotvák. Az új portfolió bevezetésével egyidejűleg, a Braun összefogott napjaink ikonikus futball edzőjével, José Mourinhóval. Mint ismeretes, ő volt az első, aki megkapta a FIFA Ballon d'Or legjobb edzőnek járó díját 2010-ben. (Részletek)

Vezetőváltás az Opel Magyarország élén

null
Koncz Gábor, eddigi értékesítési igazgató lett az Opel Magyarország új ügyvezető igazgatója, Kovács Tamást, a cég eddigi vezetőjét az Opel Európai Operációs Igazgatóvá nevezték ki. (Részletek)

Kassai Viktor a Gillette magyar nagykövete

null
A Gillette Fusion ProGlide magyarországi bemutatására hazai nagykövetet választott a Gillette Kassai Viktor nemzetközi labdarúgó-játékvezető személyében. Az új Gillette borotva a cég történetének legfejlettebb technológiájával készült, melynek alapja a már ismert Gillette Fusion, továbbfejlesztve hét újítással. (Részletek)

Új gazdasági igazgató a Szentkirályi élén

null
A Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél 2012. január 1-től Sándor Benedek (30) tölti be a gazdasági igazgatói pozíciót. Pályafutását Frankfurtban kezdte az Európai Központi Banknál, majd itthon a Magyar Nemzeti Bankban, illetve a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökségnél (ITDH) folytatta. (Részletek)

A motorplasztika nagymenői

null
A londoni székhelyű Untitled Motorcycles motorépítő csapat tagjai, Adam Kay és Rex Martin, egy sor öreg és kopott BMW motorkerékpárt alakítottak át gyönyörű, egyedi gépekké, amivel hamar nagy népszerűségre tettek szert. A páros most egy amerikai vásárló számára készülő BMW testre szabásán dolgozik. (Részletek)

"2011. Év Vállalkozója": Balogh Levente

null
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) előterjesztése alapján az ügyvezető elnökség a "2011. Év Vállalkozója" díjban részesítette Balogh Leventét, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét. A díjat a Magyar Vállalkozók Napja ünnepi rendezvényen vehette át a Művészetek Palotájában. (Részletek)

Az Év Bortermelője cím jelöltjei

null
December elején minden eldől, ám a jelölt borászok a már hagyományosnak számító "Borest a Bor Akadémián" rendezvényen mutatkoztak be boraikkal november 18-án a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A boresten szabad borkóstolás, ízes, magyaros hideg falatkák, sajtok várták az érdeklődőket. (Részletek)

Keresik 2011 legkiválóbb női vezetőjét

null
Az AmCham Női Kiválósági Díjra nyár óta lehetett jelölni olyan vezető szerepben dolgozó hölgyeket, akik mások számára is példát mutathatnak, legyen szó egy cég irányításáról, egy úttörő vállalkozás sikerre viteléről vagy akár a non-profit, illetve a tudományos életben betöltött irányító szerepről. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: