Trükkök-tippekHirlevél

Trükkök-tippek

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Elkezdődött a farsang!

Karnevál Velencében
Általában bálokon, összejöveteleken búcsúzunk a téltől, aminek elengedhetetlen kelléke a maszk. Készítsük el saját kezűleg! (Részletek)

Akik otthon dolgoznak

dolgozószoba
A dolgozószoba régebben írók, politikusok és egyéb szellemi foglalkozásúak kizárólagos privilégiuma volt. Ma már egyre többen rendeznek be otthonukban irodát. (Részletek)

Gyerekszoba praktikusan

gyerekszoba
Talán a lakberendezés egyik legkedvesebb feladata, de egyben a legnehezebb is a gyerekek szobájának berendezése. (Részletek)

Előszoba, belépő

KIKA előszobabútor
Otthonunk berendezése során az előszobával és a belépővel általában nem sokat törődünk. (Részletek)

A dolgozószoba

Dolgozószoba
A dolgozószoba (dolgozósarok) elmélyült szellemi munkára szolgál, ezért erre a célra válasszuk a lakás legcsöndesebb részét. (Részletek)

A gyerekszoba

gyermekfotó
Az otthon teljessége nehezen képzelhető el gyermekzsivaj nélkül, és az igazi otthon képe is hiányos lenne gyerekszoba, vagy jobb esetben gyerekszobák hiányában.

(Részletek)

A hálószoba

KIKA hálószoba
Hálószobánk otthonunk intim szférája, ahová csak közvetlen hozzátartozóink léphetnek be. (Részletek)

A fürdőszoba története I. rész

a mosakodás
Kezdetekben az ember a fürdést rituális tevékenységeként művelte, és csak jóval később vált ez a cselekedete tisztálkodási szokássá. (Részletek)

A konyha

KIKA konyhabútor
Az emberré válás egyik pontja az volt, amikor őseink a természetből megszerzett táplálékból ételt készítettek. (Részletek)

A nappali

KIKA nappali
A nappali, lakásunk központi helye, aktív zónája. Több funkciót is elláthat, ebből kifolyólag itt töltjük szabadidőnk legnagyobb részét. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: