Trükkök-tippekHirlevél

Trükkök-tippek

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

A klasszikus angol fürdőszoba "kellékei"

Egy klasszikus angol fürdőszobához feltétlenül szükséges néhány jól megválasztott klasszikus kisbútor, nosztalgikus hangulatú, eozinbetétes keverő-csaptelep (ahol kalligrafikus kezdőbetűk jelzik a hideg- és melegvizet), nemes porcelánok és csempék. (Részletek)

Hogyan újítsunk fel irodaházat?

Felújították a BMW müncheni központját. Az épületegyüttes 28 hónapig tartó felújítása magába foglalta a híres "négy hengert", a BMW Múzeumot, egy kiszolgáló épületet és a parkolót is. (Részletek)

Mit mivel az amerikai konyhában

Ez a konyhatípus látszólag mindenre alkalmas a lakótér többi részéhez tökéletesen illeszkedő bútoraival, csillogó-villogó high-tech gépparkjával, inkább gardróbszekrénynek nézhető hűtőszekrényével. Azonban az egész lényege a látvány, a tisztaság, a rendezettség. (Részletek)

Jobb, vagy bal oldal?

jobb, bal
Otthonunk berendezése során felmerülhetnek olyan egyszerűnek tűnő problémák és kérdések, melyeknek - átgondolás nélkül - nem tulajdonítunk kellő jelentőséget. (Részletek)

Húsvéti tojás - másként

Húsvéti tojás

Ha már unja a megszokott piros tojást, a festegetést, próbálja ki velünk a szalvétatechnikával készült kifújt tojást! (Részletek)

Húsvéti dekorációk

Húsvéti tojás

Itt a húsvét! Öltöztessük otthonunkat ünnepi díszbe! (Részletek)

A mosókonyha I. rész

mosókonyha
Egy lakás vagy ház hangulata nem csak a szép és ízléses bútorozástól, a színek harmóniájától, hanem a benne élők lakáshoz való viszonyától is függ. (Részletek)

Tisztítószerek

Újra ragyog a konyha
A konyha a lakás leggyakrabban használt és legtöbbek által látogatott helysége, ezért nagyon fontos, hogy mindig higiénikus, baktériummentes legyen. (Részletek)

Nőnapi slágervirágok

Március 8-án minden a hölgyekről, asszonyokról, anyukákról, nagymamákról, barátnőkről, szóval a NŐKről szól. Ha máskor nem is, de ilyenkor kapunk egy-egy szál, vagy cserép virágot. De mit tegyünk, hogy ezek a szépségek sokáig pompázzanak? (Részletek)

Lampionkészítés

lampion
A fény - különösen ilyenkor télen - elvarázsol minket, és kitűnő dekoráció, akár farsangra is. Készítsen velünk lampiont, amellyel az ünnepnek megfelelően vidámabbá teheti lakását! (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: