Trükkök-tippekHirlevél

Trükkök-tippek

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Könnyed, elegáns és természetes

null
A mediterrán égöv országainak népszerűségét az odalátogató turisták igen magas száma is bizonyítja. A napsütés, a tengerpartok, a finom ételek, a csodás látnivalók és nem utolsó sorban az általános vidámság és élénkség sokak tetszését elnyeri. Mindehhez hozzájárul a mediterrán környezet, melyet kisebb kompromisszumokkal itthon is megteremthetünk magunknak. (Részletek)

Stíluskeverés - csak óvatosan!

null
Klasszikus formák és minták köszönnek vissza merőben új köntösbe öltöztetve a neobarokk enteriőrökben. A barokkos berendezési tárgyakat minimalista elemekkel párosítják, így a belső terek nem válnak zsúfolttá, hanem mindenben megfelelnek a mai kor igényeinek. (Részletek)

Újragondolt retro

null
Élénk színek, nagy minták, lendületes, dinamikus formák: a minimál stílus egyszerűsége és enyhe unalomba forduló nyugalma után nem véletlenül arattak nagy sikert a retro stílusú enteriőrök. A közelmúlt felidézése a lakberendezésben nem csak nosztalgia, hiszen a lakásnak funkcionálisnak is kell lennie. (Részletek)

Maradandó értékek

Ha olyan személyre szabott és értékes karácsonyi ajándékot szeretnénk választani, mint például egy márkás óra, ráadásul a megajándékozott nem csak fogékony a szép tárgyakra, hanem gyűjti is azokat, legjobb, ha egy patinás hírű töltőtollal lepjük meg. (Részletek)

A szabad terek bűvöletében

null
Afrikai stílusban berendezni egy otthont nem könnyű feladat. Sokféle eredeti tárgy kapható, hozzá lehet jutni valódi egzotikus alapanyagokból készült darabokhoz, de a silány minőségű szuvenírek választéka sem kicsi. Az itthoni lakásokba való adaptáláshoz elsősorban jó ízlésre és szakismeretre van szükség. (Részletek)

Az "érzékeny" minimalizmus tárgyai

A hazai bútorforgalmazók a minimalista stílusú lakberendezési tárgyak széles skáláját kínálják. A választék árban és "szigorúságban" is meglehetősen széles. Már csak jó tér- és arányérzék vagy egy jó lakberendező kell és kész is a minimalista otthon. (Részletek)

Térvariációk városlakóknak

Az urban stílusú lakást nem formai jegyek alapján lehet meghatározni, inkább a városi életformából adódó praktikus vonások jellemzik. Nem véletlen, hogy városban alakult ki az egyterű, azaz a loft lakás, melyek egykori ipari épületek átalakításával jött létre. (Részletek)

Provance-i stíluskeverés

Provence-t történelme során sokféle nép lakta, melyek mind otthagyták nyomaikat az épületeken, a hagyományokban. A keveredésből egy kifinomult, ugyanakkor természetes és kényelmes lakberendezési stílus alakult ki. (Részletek)

Optikai tuning - szó szerint

Ha a tekintet a lélek tükre, vajon mit várunk el egy szemüvegtől? Túl az optikai hasznosságon bizony ma már a legegyszerűbb és legolcsóbb "arcplasztikai" eszköz arra, hogy egyéniségünkből egyes dolgokat elrejtsünk, másokat kiemeljünk. (Részletek)

Újjászülető lim-lomok?

Induljunk ki abból, hogy a retro feeling néhány jól elhelyezett darabbal megidézhető. Más a helyzet akkor, ha a lakberendező nemcsak az otthon "közösségi" részeit, hanem az intimebb tereket is ennek szellemében kívánja kialakítani. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: