Trükkök-tippekHirlevél

Trükkök-tippek

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Szauna ábécé I.

Bő egy évtizeddel ezelőtt a házi szauna még státusz-szimbólumnak számított, még akkor is, ha kiváló élettani hatásait egyébként mindenki elismerte. Ma viszont olyan választékkal találkozunk ezen a piacon, amely lényegében a panellakástól a családi házig minden igényt kiszolgál. (Részletek)

Valentin-napi gyertya egyszerűen

Valentin-napi gyertyavarázs
Közeledik a szerelmesek napja, amelynek elengedhetetlen kelléke a romantikus hangulatot megteremtő gyertya. Tegyük igazán személyessé az ünnepet egy apró ötlettel. (Részletek)

A skandináv stílus kellékei

null
Az általános high-tech stílushoz hasonlóan az északi változat megvalósításához is elég vastag pénztárca szükséges. A legmodernebb technológiák bizony sokba kerülnek, ám a jó minőség tartósságot is jelent. (Részletek)

Nyár a télben

A "nyár a télben" megvalósítása otthonunkban egy egészen speciális problémát vet fel: ez pedig a páralecsapódás. Magyarán, egyáltalán nem mindegy, hogy megálmodott télikertünk milyen anyagból készül. (Részletek)

Az érzelmes "bieder" kellékei

null
Néhány évtizede még igencsak divatosak voltak az eredeti biedermeier bútorok. Ma már nem tartoznak az aktuális trendbe, sokan "nagymamásnak" tartják ezt a stílust, ám a praktikus kiegészítők ma is kelendőek. (Részletek)

Amikor a kevesebb több

Ha valaki távol-keleti stílusban próbálja berendezni a lakását, először is azt kell eldöntenie, hogy mennyire ragaszkodik az eredeti előképekhez, másodszor pedig azt, hogy a Távol-Kelet melyik országának stílusát kívánja követni. Ezeknek éghajlata, társadalmi berendezkedése és ennél fogva az emberek mindennapi élete sokban eltér a mienkétől. Mindez tükröződik lakótereikben és berendezési tárgyaikon is. (Részletek)

Nagyvárosi harmónia

Noha az urbánus stílusú lakásban a tárgyak, hangulatok kombinációja szinte végtelennek tűnő lehetőséggel kecsegtet, a gyakorlatban nem árt figyelembe vennünk néhány íratlan szabályt. Ha ezt elmulasztjuk, otthonunkban harmónia helyett csupán "nagyvárosi" zűrzavar és káosz fog eluralkodni. (Részletek)

Country elemek modern környezetben

Ha country fürdőről vagy konyháról beszélünk, az egyes lakberendezési elemek eredete a múltba nyúlik vissza, ahol a praktikum, illetve a felületkezelés egyfajta játékossága élt szívet melengető harmóniában. A karakteres motívumok túlélték az idő múlását, így modern építészeti környezetben is jól érvényesülnek az antikolt falak, az égetett kerámia vagy kő burkolatú felületek, a meleg színek. (Részletek)

Arab dizájn - csak kényelmesen

Bizonyára sokan emlékeznek, amint Alfred Hitchcock filmjében a főszereplő egy marokkói étterem alacsony asztala alá próbálja betuszkolni hosszú lábait. Ez a jelenet pompásan jellemzi a keresztény amerikai és az arab lakáskultúra közötti óriási különbséget. Az arabok alacsony, szőnyegekkel, párnákkal sűrűn beborított kerevetein ugyanis nem lehet fegyelmezetten ülni, csak kényelmesen elnyúlni. (Részletek)

A vidéki idill kellékei

null
A zajos üdülőközpontok helyett sokan inkább a falusi idillt részesítik előnyben, és parasztházat vásárolnak valahol vidéken. A paraszti építkezéshez paraszti berendezés illik, mely nem zárja ki a modern igények, a mai elvárások kielégítését sem. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: