LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: ...4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

A Poggenpohl bemutatja az első Porsche Design konyhát

A Porsche Design Group, valamint a Poggenpohl Möbelwerke GmbH nemrég mutatta be első közös fejlesztésű, P'7340 jelzésű konyháját. Az új felszerelést innovatív alapkonstrukció, puritán design és igényes anyagválasztás jellemzi. Az elektromos készülékek kizárólagos szállítója a Miele & Cie. KG. (Részletek)

A "bűntérkép" befolyásolhatja a lakáspiacot

Bűntérkép, zajtérkép, hőtérkép. Ez a hármas befolyásolhatja majd a jövőben, hol is veszünk lakást. Budapesten minden lakópark reklámja csendes, nyugodt környezetet ígér, ám a főváros új közbiztonsági térképe nyilvánosságra hozatalával a vevő maga is ellenőrizheti, valóban biztonságos környéken épül-e a lakópark. (Részletek)

Ahol a belsőépítészet karrierje kezdődött

Az 1. világháború után uralkodó optimizmus egyetemes légkörét tükröző, elsősorban iparművészeti stílus nevét az 1925-ös párizsi világkiállításról kapta. A 20. század utolsó átfogó stílusirányzatát elsősorban az újjáépítési hullám, a modernizáció, a technológiai fejlődés, a gépesítés hozta létre. Az akkoriban születő, kibontakozó design egyben a belsőépítészet karrierjének kezdetét is jelentette. (Részletek)

Átadásra került a Marina Part harmadik üteme

Az Autóker Holding Zrt. legnagyobb beruházásának, a Duna-parton fekvő Marina Partnak a legújabb ütemét adta át minap. A harmadik ütem 350 lakását 2007 tavaszán kezdte a beruházó értékesíteni, egyediségét, a házakat körülvevő zöld terület mérete és a csendes, jó levegőjű, Duna menti környezet adja, mely a közúti forgalomtól elzártan helyezkedik el. (Részletek)

Lakásbörze - kedvcsináló, nem csak költözni vágyóknak

Mintegy 100 kiállító 100 ezer lakást kínált a Lakásbörzén október 19-21-én a Hungexpo B pavilonjában. A vásáron egyre több az új ingatlanokat kínáló befektető - nyilatkozta a várható trendekről Kövesdi Marcell, a Horizont Lakásbörze ügyvezetője. (Részletek)

Drámaian nőhet az eladó panellakások száma

Szakértők szerint egyik napról a másikra megnőhet az eladó panellakások száma, és a kínálat növekedésével azonos mértékben a négyzetméterár is csökkenhet. A magyarázat nagyon egyszerű: a házgyári épületek többsége az évtized második felében lép a negyedik ikszbe. (Részletek)

Lámpák a lakásban

A jó designer összművészetet szorgalmaz: ha módja van rá, nem bútort és nem szőnyeget, sokkal inkább olyan enteriőrt tervez, amelyben a szőnyegtől az evőeszközön át a lámpáig minden az ő keze nyomát viseli. Ám azzal számolni kell, hogy egy ilyen munka legérdekesebb és legnehezebb feladatai közé tartozik rátalálni az egyes helyiségekhez legjobban illő, mégis stílusos világításra. (Részletek)

Megújuló szecessziós ház Pécsen

Pécsett, a Perczel utca 14. szám alatti, 2004-ben műemléki védettség alá helyezett, rendkívül rossz állapotban levő, lakatlan Csukás-ház a közeljövőben megújul. A budapesti A&D Stúdió Kft. által készített terv érdeme, hogy nemcsak a Zsolnay majolikával díszített üzletportál, de minden apró részlet eredeti formában való megtartására figyelmet fordítottak. (Részletek)

TóPARK - ahol életre kelnek a "klasszikusok"

A TóPARK projekt elébe megy azoknak az igényeknek, melyeket sem a fővárosban, sem az agglomerációban élők nem tudnak maradéktalanul kielégíteni. Zöldben, egészséges, jó levegőjű környezetben élni, miközben a városi lét előnyei is élvezhetőek - ha úgy tetszik, éppen szecessziós miliőben. (Részletek)

Masszázsmedencék divatja: oázis a kertben II.

A kültéri hidromasszázs medencék elektromos csatlakozásának kialakításánál ajánlatos az előzetes konzultáció, hiszen ezek áramfelvétele modelltől függően akár 20-30 Amper is lehet. Tény, hogy az üzemeltetési költségek javarészét az áramszámla teszi ki, ezért nem árt a csak "lóerőkben" gondolkodó cégeknél a fogyasztásra is rákérdezni. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: