LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11...

A luxus lehet a hívószó

null
A kínálat jelentős, míg a kereslet mérsékelt szűkülése várható 2009-ben a lakóparkok piacán - így összesíti három vezető fejlesztő véleményét a 2009-es évről a Pénzcentrum.hu. A válság teremtette új helyzetben a tehetősebbek egy része várhatóan értékálló ingatlanba fekteti a pénzét. (Részletek)

A milliomosok kedvenc helye Kanadában

null
A kanadai Kelowna városban a legmagasabb a milliomosok száma, ám a természeti adottságokat és a csodás ingatlanokat elnézve nem csoda, hogy Okanagan legnagyobb városa ennyire vonzó a tehetősebb polgárok számára.

(Részletek)

Kaszinómentesítik Tallinn belvárosát

null
Az észtországi Tallinn vezetői úgy döntöttek, hogy megszabadulnak a város kaszinóitól, melyeknek köszönhetően a bűnözés igencsak elterjedt. (Részletek)

Újabb elismerés a Lánchíd 19 design hotelnek

null
A napokban adták át az európai szállodák legran-gosabb építészeti és formatervezési elismerését, a "The European Hotel Design Awards"-ot. A Lánchíd 19 design hotel első magyar szállodaként vehette át a díjat a "LEGJOBB ÉPÍTÉSZET" - újépítésű szálloda kategóriában. (Részletek)

Környezetbarát lakóház konténerekből

null
A hajókonténerek újrahasznosítá-sának egyik remek módja, ha a kiszu-perált méretes fémdobozokból házat építünk. A konténer egyre népszerűbb építőanyag, mert remekül illeszkedik a fenntartható fejlődés témakörébe. (Részletek)

A világ legdrágább apartmanja

null
London világ-viszonylatban már régóta az exkluzív ingatlanpiac fellegvárának számít, ezért nem csoda, hogy a világ legdrágább házát is itt adták el. (Részletek)

Küszöbön a gondoskodó otthon?

null
Nyugati statisz-tikák szerint az intelligens otthon öt éven belül visszahozza a befektetett többletköltséget. Német ingatlan-szakértők azt jósolják, hogy a technológia egy éven belül meg-fizethető lesz egy középosztálybeli uniós család számára is. (Részletek)

Spanyol módi a Habitat Valencián

null
A Habitat Valencia kiállításon szeptember 23-27. között a Feria Valencia területén 1250 cég mutatkozik be a dekorációs műfaj valamennyi termékét felvonultatva. (Részletek)

Repülő fürdőszobák

null
Az Emirates Airlines fürdő-szobával várja az első osztályon utazókat az új A380-as légi-buszán. Igaz, csupán 14 utasra való víz van a speciálisan kialakított fürdőben, de még ez is kuriózumnak számít. (Részletek)

Először van díszvendége a BNV-nek

null
Először mutatko-zik be díszvendég a Budapesti Nem-zetközi Vásáron és a Bútorvilágon. A HUNGEXPO rendezvényei között, az UTAZÁS, a Hó-Show és a Budapest Boat Show után újabb kiállítás ad "főszerepet" egy országnak. A kiemelt státust India kapta meg a fogyasztási cikkek és bútorok legnagyobb hazai seregszemléjén. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: