LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...

Sensidry, a zöld szárítógép

null
40 százalékkal fogyaszt kevesebb energiát az AEG-Electrolux új, hőszivattyús szárítógépe, mint egy A energiaosztályú modell. Ezért a Sensidry az egyik legenergiatakarékosabb szárítógép a világon. Az energiabarát működést eredményező technológia a hőérzékeny anyagok, mint a selyem vagy a gyapjú szárítását is lehetővé teszi. (Részletek)

Cseresznye gyömbérrel

null
Naponta látjuk és használjuk, mégis, funkcionalitása sokunk számára jóval fontosabb, mint divatos külseje. De miért is ne lehetne egy villanykapcsoló lakásunk dísze, és illeszkedhetne tökéletesen otthonunk hangulatához? (Részletek)

Ásó, kapa, kerti medence

Mielőtt szó szerint belevágnánk, nem árt tisztázni magunkban, hogy nekünk és családunknak mire kell a kerti medence. Csak akkor érdemes egyáltalán leülni és elkezdeni osztani, szorozni, ha pontos elképzeléseink vannak a medence funkcióját illetően. (Részletek)

Ágyazó verseny és pizsama-bemutató

null
Az "Éjszaka az IKEA-ban" játék keretében hat-hat szerencsés IKEA rajongó pár töltött el egy kreatív éjszakát az IKEA két magyarországi áruházában. Az éjszaka eseményei a "Hálószoba, ahol igazán jól érzed magad" téma körül forogtak, az IKEA pedig mindenről gondoskodott, amire a résztvevőknek szüksége lehetett. (Részletek)

Ultracsendes porszívó az Electroluxtól

null
Nem hallotta? Nem csoda, hiszen az új Electrolux UltraSilencer a világ legcsendesebb porszívója. Porszívózás közben beszélgethetünk, telefonálhatunk vagy akár zenét is hallgathatunk. Azt tartják, a klasszikus zene hatására a leghatékonyabb a takarítás. (Részletek)

Lakásművészet és fashion party

null
Az idei 13. Lakástrend és Design Kiállítás (március 4-7., Műcsarnok) a frissesség, a lendület, a megújulás jegyében mutatja be a jövő bútor és design trendjeit. Itt a helye mindenkinek, aki trendben akar maradni, legyen az lakberendező, belsőépítész, vagy éppen az új irányokra nyitott nagyközönség. (Részletek)

A lakáspiac 2011-re térhet magához

null
"Várakozásaink szerint a lakásvásárlási hajlandóság 2010 második félévétől indulhat erősödésnek, de a válság előtti, 2008-as ingatlanpiaci helyzet csak 2011 közepére térhet vissza. Az árak tekintetében a csökkenő tendencia az év első felében még marad” - mondta el kérdésünkre Kühne Kata, az Otthon Centrum ügyvezető igazgatója. (Részletek)

Ergorapido - a funkcionális design élő példája

null
Az Electrolux Ergorapido 2 in 1 kéziporszívó új modelljeinél a világítás került reflektorfénybe. A fénycsík kiemeli a modellek trendi zöld, ezüst és lila színeit, miközben megvilágítja maga előtt a padlót. Az Ergorapido nem csupán egy praktikus porszívó, hanem a lakás egyik design tárgya is egyben. (Részletek)

Konyhai innováció a Brauntól

null
Bemutatkozott az új Braun Multiquick Professional, a Braun új botmixere, amely a főzéshez szükséges valamennyi funkciót ismeri, beleértve a tésztát egy percnél is rövidebb idő alatt megdagasztó, új tésztakeverőt is. Kényelmesen és könnyedén készíthetjük el az ínycsiklandó fogásokat, és mindehhez csupán egyetlen készülékre van szükség. (Részletek)

Egy különleges fény az éjszakában

null
A 17., fiatal formatervezőknek kiírt Braun-díj versenyen a német Johanna Schoemaker nyert "Kagyló OLED lámpa" fantázianevű találmányával, amely a legújabb OLED technológiát alkalmazza jól átgondolt fényhullámhossz-beállítással ötvözve, amelynek eredményeként egy funkcionálisan és esztétikailag is figyelemreméltó használati tárgy jött létre. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: