LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8...

Megérkeztek a porszívók a tengerből

null
Nemzetközi vándor-kiállításának magyarországi állomásához érkezett az a két Electrolux porszívó, melyek a Balti- és a Földközi-tengerből összegyűjtött műanyag hulladékból készült. Két hétig (május 2-május 13.) Budapesten, a Sugár Üzletközpontban lehet megnézni a két környezetbarát modellt. (Részletek)

Légkondicionálás felső fokon

null
A különféle márkák értékesítési pontjain többnyire egy gyártó készülékeit és szolgáltatásait találja meg az érdeklődő, de a szakértők - a több éves klímapiaci tapasztalatnak köszönhetően - összehasonlító adatokkal és beépítési, karbantartási tanácsokkal is segítséget nyújtanak a döntésben. (Részletek)

Gardenexpo "virágzott" az Arénában

null
Nyakunkon a tavasz: már csak néhány pillanat, és kizöldül a kert, a napsütötte balkon. Megérett az idő Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállítására, a Gardenexpóra is, ahol 150 kiállító vonultatta fel a szakma legújabb trendjeit az esztétikus és klimatizáló függőleges kertfaltól a speciális kerti fényeken, kertápoláson és kerti gépeken át a grillek és kiegészítők világáig. (Részletek)

Két lakberendezési kiállítás márciusban

null
A 14. Lakástrend Kiállítás az öko-design, a fenntartható lakás, a környezetbarát zöld technológiák szellemiségében 2011. március 4-6-ig várja látogatóit a Műcsarnokban. Terítéken napjaink leginnovatívabb lakberendezési trendjei, hazai és külföldi designerek munkái, és persze a "madeinhungary" tárlat. (Részletek)

Egy tonna élet: az utópia megvalósul?

null
A svéd Lindell család tagjai környezettudatos faházban élnek, elektromos autóval közlekednek és fejlett, energiatakarékos megoldásokat használnak. Az "Egy tonna élet" projekttel az A-hus, a Vattenfall és a Volvo Cars célja a gyakorlatban bemutatni, hogy miként folytathat egy család környezettudatos életmódot. (Részletek)

Ötven éves negatív rekord várható

null
A lakásépítések mélyrepülése már a használatbavételi számokon is látszik, az építési engedély számainak alakulása pedig még drasztikusabb visszaesést vetít előre - írja a Társaság a Lakásépítésért Egyesület (TLE) közleménye a KSH "Lakásépítések, építési engedélyek" című tájékoztatójára reagálva. (Részletek)

Az új Electrolux porszívók lekörözték a Ferrarit

null
A legújabb Electrolux porszívókban 0,009 másodperc alatt érik el a porszemcsék a 100 km/h sebességet. Ugyanezt a tempót a leggyorsabb utcai Ferrari, a 430 Scuderia, 3,1 másodperc alatt éri el. A SuperCyclone és a Jetmaxx modellekkel minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb a takarítás. (Részletek)

Környezetbarát mosogatás

null
Az AEG-Electrolux új, beépíthető és szabadon álló mosogatógépeit méltán nevezhetnénk a precizitás nagyköveteinek is. A ProClean névre keresztelt termékcsalád modelljei ugyanis - egy egyedülálló fejlesztés révén - még megbízhatóbb és még kiszámíthatóbb működést garantálnak azok számára, akiknek a pontosság a lételemük. (Részletek)

Legyen privát ökostrandod!

null
Ha végre itt a nyár, és meleg az idő, semmi nem esik jobban, mint csobbanni egyet úszómedencénk friss vizében. A medence elektronikájának működtetése, a víz melegítése nyomán azonban villanyszámlánk az égbe szökhet. Ám, ha átgondoltan vesszük birtokba a hűs habokat, alig tűnnek majd fel a többletköltségek. (Részletek)

Limitált szódagép a stílusos lakberendezéshez

null
A vidám nyári forgatag és változatos színkavalkád nemcsak a természetben, hanem a ruhákon, a kiegészítőkön és a lakásunk berendezési tárgyain is gyakran visszaköszön. Az élénk színek és a virágmotívumok a divat örök alkotóelemei. Izgalmassá, stílusossá varázsolnak bármilyen felületet, legyen szó a szobánk faláról, a kedvenc nyári viseletünkről, vagy akár a háztartásunk legújabb tagjáról. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: