LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: ...8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Távfelügyelet értékeink védelmében

Világszerte hódít a lakások és ingatlanok riasztórend-
szereinek távfelügyeleti bekötése. A védelmi koncepció kifejlesztői azért látták szükségesnek egy biztonságosabb koncepció létrehozását, mert manapság nem jelent elégséges elrettentő hatást a betörésjelzők helyi hangjelzése. (Részletek)

"Magyaros" lakáspiac az USA-ban

Mint azt több hírügynökség is megírta, a National Association of Home Builders (NAHB) jelentése szerint az újlakásépítések száma ebben az évben várhatóan mintegy 25 százalékkal fog csökkenni az USA-ban. (Részletek)

"Riasztó" rendszerek

Egyre több riasztó hírt hallunk és tapasztalunk az utóbbi években a betörésjelző rendszerek működésének zavaraival kapcsolatban. A "hőskorban" a riasztóberendezések valóban komoly visszatartó erőt képviseltek a betörőkkel szemben. Manapság azonban... (Részletek)

Kevés a luxusadó-bevallások száma

A PM felmérései alapján az országban megközelítőleg 10000 olyan lakás és nyaraló van, amelyek értéke meghaladja a 100 milliót, ezért tulajdonosaik luxusadó fizetésére kötelezettek. (Részletek)

Pöttömnyi panelkonyha

Korszerű konyha

Bizonyára sokak emlékezetében élénken élnek a lakótelepek egykori hihetetlen színekben pompázó konyhabútorai. Az évek múltával sokan cserélték le őket korszerű, praktikus darabokra. (Részletek)

Nyugat-Magyarország a drágább

Luxusház

Bár a fővárossal nem versenyezhet, Nyugat-Magyarországon az idei év első negyedében növekedtek a lakásárak. (Részletek)

Most cserélje ki nyílászáróját!

Panelház

Kicserélné ablakát, de nincs miből? Március 31-től lehet pályázni a nyílászárók cseréjére az Energia Központnál. (Részletek)

Eltűnőben a sorházak?

Sorház

Hazánkban egyre kevesebb sorház épül az utóbbi évek során. Helyüket a lakóparkok és a családi házak veszik át. (Részletek)

Luxus a fővárosban

Luxusház

Aki kész luxusházra vágyik, annak érdemes a fővárosban körülnéznie. Aki építkezni akar, az vidéken vásárolhat olcsóbban telket. (Részletek)

Vegyen lakást Nógrádban!

Lakópark

Míg Magyarország legolcsóbb megyéje Nógrád, addig Budapesten a legmagasabbak a négyzetméterárak. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: