LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: ...6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Ingatlanszövetséggel a piac öntisztulásáért

"A cél az volt, hogy egy közösen kialakított szakmai és etikai iránymutatás alapján a tagok a szolgáltatásaikat egységesen, magas szakmai színvonalon, magas etikai elvárásoknak megfelelve végezzék" - nyilatkozta a nemrég alakult Budaörsi Ingatlanszövetség elnöke, Rajnoha Péter. (Részletek)

Az uniósnál szerényebben emelkedő hazai lakásárak

A European Housing Review tanulmánya szerint 2006-ban a várakozások ellenére sem mérséklődött az európai lakáspiac "nagy menetelése". Kivétel Magyarország, amely régiós társaihoz képest még mindig bőségesebb kínálattal fékezi a lakásárakat. (Részletek)

Lakásvásár - nem csökken a lendület

A budapesti SYMA csarnokban rendezték meg február utolsó hétvégéjén az idei Lakásvásárt, melynek kiállítói között kérdezősködve megállapíthatjuk: a tavaly év végi pesszimizmus ellenére az évkezdet értékesítése kifejezetten sikeresnek mondható. (Részletek)

Átlátható védelem - esztétikusan

A biztonsági fóliákat elsősorban azok részesítik előnyben, akik nem kedvelik a rácsokat. Lakásaink optimális védelmének fontos eleme az ablakok üvegfelületének megerősítése fóliákkal. A fóliák nagy előnye, hogy különösebb komplikáció nélkül felszerelhetőek, és nagymértékben javítják az üveg szilárdságát. (Részletek)

Dinamikus térformák - ahol a modern lakberendezés született

Ahogy építészeti megoldásaiban, Kozma Lajos enteriőrjeiben is felfedezhetjük - az elsősorban a kitüntetett szerepű lakószobát érintő - jellemző "eszköztárat": a kedvelt belsőépítészeti megoldásokat, bútortípusokat és kiegészítőket. (Részletek)

Télikertek - avagy ötödik évszak a lakásban

Ha megpróbáljuk leegyszerűsítve összefoglalni a műfaj lényegét, azt mondhatnánk, ajtók és ablakok tetszetős együtteséről van szó, amelyeket kedvünk szerint nyithatunk-zárhatunk. A hasznos élettér egy új dimenzióját élvezhetjük, ahol a főszereplő az éltető fény. (Részletek)

Kézműves "másolatok"

A nagy történeti korstílusok megidézése immár bármely polgári otthonban megvalósítható - a modernizált klasszikus stílus mögött azonban rendre a legújabb csúcstechnológia "dolgozik". (Részletek)

Hátrányból előny

Valljuk meg őszintén, az ős-retro nem a gazdagok világa. A legszelle-mesebb megoldásokat ebben a műfajban a kislakások, a paneltulajdonosok köréből válogathatjuk. Szerencsére vannak már építészek is, akik erre a területre specializálódtak. (Részletek)

Négylábú "riasztók"

A kutya már az ősidőkben társunkká szegődött. Jóllehet manapság sokan kedvtelésből tartják őket, a legtöbb kutyafajta zsigeri szinten védi a róla gondoskodó gazdáját, annak házát és területét. (Részletek)

Mégis a távfűtésé a jövő?

A sokat kárhoztatott - mostanában pedig drasztikusan emelkedő ára miatt emlegetett - távfűtés azon túl, hogy tiszta és kényelmes, a jövő környezetbarát technológiájának számít. Minthogy az EU preferálja, várhatóan a magyar szolgáltatók is fantáziát látnak benne. És a felhasználók? (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: