LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7...

Átadták az Év Homlokzata díjakat

null
Kihirdették az Év Homlokzata 2011 Pályázat öt kategóriájának győzteseit a Millenárison rendezett nagyszabású gálaesten. A szakmai zsűri által kiválasztott pályázók jutalma - kategóriánként - egymillió forint. (Részletek)

Takarékos passzívházak

null
Noha 80-90 százalékkal is csökkenthető a fűtési számla egy passzívház esetében, a passzívház technológiával épülő ingatlanok száma az elmúlt években összesen nem éri el az egy százalékot. Nyolc év múlva már minden új épületnek passzívház jellegűnek kell lenni az uniós direktíva szerint, Magyarországon eddig mintegy száz épület közelíti meg ezt a színvonalat. (Részletek)

Az önkifejezés gasztronómiai eszközei

null
A Crystal Line dominó főzőlapok a konyhában felérnek egy Porschéval a garázsban. Finoman elegánsak, igényesek és professzionálisak. És természetesen egyedi igényeinkhez, főzési szokásainkhoz igazodnak. (Részletek)

Trendi kéziporszívó, zöld kivitelben

null
Környezettudatosnak lenni trendi. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az ismert márkák újabb és újabb környezetbarát megoldással állnak elő. Terjedőben vannak a bio élelmiszerek, öko tisztítószerek, a hibrid üzemű autók, az újrahasznosított műanyagból készült táskák, és még sorolhatnánk jó sokáig. (Részletek)

Dekoráció a gyerekszobában

null
A gyerekeket kalandokkal és élményekkel, a szülőket ötletekkel és megoldásokkal várta az ősz legnagyobb családi rendezvénye a Budapest Sportarénában, ahol 200 kiállító mutatta be a baba- és gyerekszobák berendezésének legújabb trendjeit és a jövő irányzatait. (Részletek)

Formatervezési Díj az Electroluxnak

null
Szabó Levente, az Electrolux olasz design központjának terméktervező munkatársa vehette át idén a Magyar Formatervezési Díjat terv kategóriában, a Shine névre keresztelt mosógép koncepciókért. (Részletek)

Zöld porszívókkal egy zöldebb világért

null
Újabb fejezetéhez érkezett az Electrolux műanyag hulladékgyűjtési kampánya, a Porszívók a tengerből kezdeményezés. Szeptembertől a vállalat a zöld porszívók eladásából származó bevétel egy részét az Algalita Tengerkutató Alapítvány és a 5 Gyres kutatószervezet javára ajánlja fel. A vállalat Facebook-oldalán pedig minden egyes új Like újabb 1 euró támogatást jelent. (Részletek)

Electrolux UltraOne, a szemrevaló kezes bárány

null
A szemnek kellemes, a kéznek kényelmes. Egy szép, könnyen irányítható masinával mégiscsak könnyebben állunk neki a takarításnak. Az Electrolux UltraOne ívelt teste, a kéz formájához illeszkedő fogantyúja, és nagy, puha kerekei mind azt a célt szolgálják, hogy a porszívózás a lehető legegyszerűbb legyen. (Részletek)

A szakácsok kincsesládája

20110722-info.jpg
Az AEG új, ProFresh hűtőszekrényei valóban olyanok, mint a kincsesládák. A ProFresh modellekben az élelmiszerek sokkal tovább megőrzik nedvesség- és vitamintartalmukat, mint a hagyományos, No Frost rendszerű hűtőkben. Így mindig friss, zamatos, jó ízű alapanyagokból lehet elkészíteni a legegyszerűbb salátát, vagy akár a különleges húsételeket. (Részletek)

Tollseprű a porszívóban?

null
Két új porszívóval segíti az Electrolux mindazoknak az életét, akik hétről hétre átélik a takarítás fáradalmait. A porzsákos Electrolux Jetmaxx dust&gone és a porzsák nélküli Electrolux SuperCyclone dust&gone porszívókban ugyanis van egy beépített tollseprű. Így egy körben elintézhetjük a porszívózást és a portörlést. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: