SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Mozart-dallamok korhű szerelmese

null
Megjelent a világszerte ismert fiatal magyar hegedűművész első DVD-je a Hungarotonnál. Mozart valamennyi hegedűre és zenekarra írt versenyműve hallható a két, összesen négy óra játékidejű korongon. Kelemen Barnabással ez alkalomból beszélgettünk. (Részletek)

Jung Zseni AKTuális

null
Jung Zseni, a leginkább aktjairól híres fotóművész érett fejjel lett nagyvárosiból falusi lakos. Mindeközben anyuka, majd nagymama, aki még ma is maga cipeli a fotós felszerelését. Állítólag, amíg nem tudták a helyiek, hogy mit rejtenek a speciális formájú táskák, azt hitték, pecázni jár az Ipolyra. (Részletek)

Györgyi Kálmán "gyűjteménye"

A jelenleg minisztériumi főtanácsadóként dolgozó Györgyi Kálmán ősei 1720 táján Tirolból települtek át Magyarországra, később pedig a família nem egy neves művészt is adott az új hazának. Ezek után nem csoda, ha a nyugalmazott főügyész otthona olyan, mint egy történelmi "emlékhely", ahol minden tárgynak megvan a maga története. (Részletek)

A svédmagyar

Emri Gussi hétévesen, 1956-ban került Svédországba, akkor még Emri Gyulának hívták, vagyis Gyuszinak. Nevét akkor ismerte meg igazán az ország, amikor az egyik mobilszolgáltató vezéreként szinte nap mint nap szerepelt a médiában. (Részletek)

Judith Miller stílusa és formái

A napokban Budapesten járt a világ egyik legismertebb antikvitás-szakértője, több mint 100 könyv szerzője, szerkesztője, aki a Geopen Könyvkiadónál megjelent Stílus és forma című, az iparművészet képes enciklopédiájának számító munkájának bemutatójára érkezett. A Stílus és életmód megragadván a kivételes lehetőséget, az Elite Event szervezte tájékoztatón interjút készített Judith Millerrel, az antikvitások világhírű gurujával. (Részletek)

Az új Playmate otthona

Ingatlanpiaci megfigyelések szerint, ha a szomszéd kertjében hírességek jönnek-mennek, akkor akár az egész utca értéke megnőhet. Amerikában legalábbis ez a tapasztalat. Egy sztár otthona - akár villa, akár nem - a dupláját is érheti annak az összegnek, amelyet egyébként fizetnének érte. (Részletek)

Ragályi Elemér: fókuszban a család

A világhírű operatőr szerint a gyerek-nevelésben nem a svájci modell a követendő, ahol a gyereknek mindent a nulláról kell kezdeni. "Ma már mindketten tudjuk, hogy a segítség csak egy pontig működik, hiszen hiába ajánlom én őt, ha a producerek másban gondolkodnak. Korábban viszont a lehetőségek olyan tárházát mutathattam meg neki, amelyből aztán tehetsége és szorgalma alapján válogathatott." (Részletek)

Öttusázó sportdiplomata

Vörös Zsuzsanna mostanában a versenyek mellett sportdiplomáciai feladatokat is ellát - kiváló öttusázónk a Budapesti Olimpiai Mozgalom alapító tagjaként népszerűsíti a coubertaini eszmét. Mindeközben, saját bevallása szerint, egyre többet gondol az aktív sportpályafutás utáni időszakra is... (Részletek)

Cseh Annamária kétlakisága

Az ismert sztármodell immár nem csak dolgozik alkalmanként a divat fővárosában, jobbára egyetemi tanulmányainak befejezése végett félig kiköltözött Párizsba. Mint mondja, nem volt szüksége sem akkor, sem most milliós ékszerekre, ruhakölteményekre... Egyszóval a meglévő értékrendje a kétlakisággal nem borult fel. (Részletek)

Ami a csövön kifér

A magyar kortárs zene egyik kimagasló képviselőjének, Jeney Zoltánnak a legújabb szerzői lemezén olyan művek hallhatók, amelyek többféle hangszeren is megszólaltathatók. Ezúttal azonban a fuvolajáték idén hatvanéves hazai megújítója, Matuz István vállalkozott arra, hogy ezeket eljátssza, illetve hogy válaszol kérdéseinkre. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: