SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14...

Csisztu Zsuzsa "arcai"

null
A kisgyermekes családanya ma is vonzó fiatal nő, aki mindig is sokat adott az ápoltságra, a divatos öltözködésre. Talán ez is magyarázza, hogy többek között egy kozmetikai termékcsalád reklámozásához is adta az arcát - igaz, többnyire azért a nonprofit jótékonysági akciók kampányaiban fedezhetjük fel. (Részletek)

Számok között olvasnak

null
A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése immáron közel 80 éve szervezi a világon egyedülálló hagyományokkal rendelkező Ünnepi Könyvhetet. Az esemény "karmestere" hosszú évek óta Zentai Péter László, az egyesület elnöke. (Részletek)

Ötéves szvingfesztivál - nyolcvanéves házigazdával

null
Joe Murányi a a Louis Armstrong Jazzfesztivál minden fellépőjével együtt muzsikál június 27-28-án. Az esemény immáron ötödik éve kerül megrendezésre a Nógrád megyei Bánki-tó partján felállított színpadon, ahol a festői dombok között húzódó tavacska gyönyörű környezetet kínál mind a muzsikusok, mind a közönség számára. (Részletek)

Együtt szépülnek a hírességekkel

null
Szeretne azonnal tapasztalható változást három nap alatt? Szépüljön, épüljön kívül-belül Szulák Andrea társaságában, Rubint Réka, Zsidró Tamás, dr. Belső Nóra, dr. Krasznai Zsolt segítségével! A Rubint Réka Szalonok és a Stressz és Krízispszichológiai Intézet háromnapos, testet-lelket megújító luxus hétvégéket szervez a Polus Palace Thermal Golf Club Hotellel együttműködésben igényes nők részére. (Részletek)

TóPARK Football Cup: sztárok a pályán

null
A TóPARK labdarúgótornáján sztárok fociztak minap. Az ismert személyiségekből álló hat csapat a TóPARK kupáért csapott össze. A rendezvényen közismert olimpikonok, humoristák, zenészek, színészek, sztárlabdarúgók és sportújságírók léptek pályára. Az izgalom- és gólgazdag nap végén a Zava Team színeiben Zavadszky Gáborra emlékezve fiai, Roland és Norbert vehették át a győztesnek járó kupát. (Részletek)

Bódi Margó és a családi tűzhely

null
A Bódi Guszti nevével fémjelzett formáció lelke a zenekarvezető felesége, Margó, akinek - stílusosan - szinte a lelkéből csordulnak a dalszövegek. E mellett minden hétköznap reggel hatkor kel, takarít, bevásárol, aztán nyolckor bekapcsolja a telefont. (Részletek)

Kocsis Zoltán tíz éves vállalkozása

null
Kocsis Zoltán 1997 őszén vette át a Nemzeti Filharmonikus Zenekar - akkor még Magyar Állami Hangversenyzenekar - irányítását, 2004 januárjában életműdíjat kapott a Midemen, 2005 márciusában munkásságát - 1978 után másodszor is - Kossuth-díjjal ismerték el, idén pedig Cannes-ban a zenekar élén Midem Classical Awards elismerésben részesült a legjobb zenekari mű kategóriában. (Részletek)

Világsztárokkal dolgozik

null
A Budapesti Kamaraopera művészeti vezetőjével, Moldován Domokossal beszélgettünk abból az apropóból, hogy a teátrum 1991. április 3-án Gluck Orfeusz és Eurüdiké című operájával kezdte meg működését. A férfi főszerepet a világhírű kontratenor, Derek Lee Ragin, a női főszerepet Csengery Adrienne énekelte - az előadás immár DVD-n is megtekinthető. (Részletek)

S. Hegyi Lucia villanásai

null
S. Hegyi Lucia új kollekciója az északi jellegzetességekre épít, az egyszerű és letisztult formákra, az anyag tiszteletére és a minden részletben megmutatkozó igényességre. Nyilván sokakat izgat ezek után, hogy vajon az élet egyéb területein is ilyen maximalista a sikeres dizájner. (Részletek)

Jaksity Kata: a család logisztikusa

null
A hetvenes években a nők kettős szerepvállalása teljesen természetes volt. Jaksity Katát, az ismert tévés-rádiós személyiséget például anyukája félévesen kénytelen volt bölcsödébe adni, hogy vissza tudjon menni dolgozni. Kata bármily elfoglalt is, nem szeretne erre kényszerülni. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: