SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13...

Bangó Margit: mindenki Mamája

null
Bangó Margit nagy produkciói nem-csak a színpadon élvezhetők - állítják unokái -, hanem az étkezőasztalnál is. A Mama egyébként a mindenes. A Mama az ügyintéző, a lakberendező. És ennélfogva olykor szigorúbb is lehet velük, mint az anyjuk. (Részletek)

Több mint színész

null
Igazi csemegére számíthatnak azok, akik megné-zik az AXN csator-na filmújdonságát, a Fél Nelsont (Half Nelson). A történet a harmincas éveiben járó történelemtanárról szól, aki nappal teszi a dolgát az iskolában, ám éjszakánként erőteljesen züllik. (Részletek)

Szuperzsaruk az AXN-en

null
Van valami vonzó a rendőri munkában. Olyan sejtelmes, titokzatos, már-már misztikus, ahogyan a szuperzsaruk a látszólag semmiféle kapcsolódást nem mutató apró részletek között megtalálják az összefüggéseket, és általunk ártalmatlannak vélt miniatűrökből összeáll a kép. (Részletek)

Szuperpasi a dzsungelben

null
Bizonyára mindenki, aki repülőre ül, még ha nem is vallja be, néhány másodperc erejéig elgondolkodik: mi lesz, ha nem érünk célba? (Részletek)

Szuperpasik a képernyőről

null
A napokban zajlott Los Angelesben a sorozatokat megmérető 60. Primetime Emmy Awards díjátadója, amelynek kapcsán nemcsak a sorozatok, hanem azok szereplői is reflektorfénybe kerültek. (Részletek)

A CSI NY: New York-i helyszínelők laborzsenije: A. J. Buckley

null
Az idén ötödik szüle-tésnapját ünneplő AXN csatorna kétségkívül egyik legsikeresebb műsora a Nagy Alma bűnüldözőinek munkáját bemutató CSI NY: New York-i helyszínelők sorozata. (Részletek)

(Nem) mindennapi hősök nyomában

null
A napokban zajlott a sorozatokat megmérető 60. Primetime Emmy Awards díjátadója, amelyet kizárólagos jogával élve az AXN csatorna élőben közvetített. (Részletek)

Mennyit keresnek Hollywoodban?

null
A neves amerikai üzleti lap, a Forbes magazin szerint a tavalyi év legjobban kereső hollywoodi színésze Will Smith volt, 80 millió dolláros (11,9 milliárd forintos) gázsijával ő vezeti a hollywoodi színészek listáját. (Részletek)

Frenreisz Károly a fiával együtt vezeti a cégét

null
Bár Frenreisz Károly fiából nem lett zenész, a sors mégis úgy hozta, hogy nap mint nap együtt "muzsikálnak": Zoltán a jogi diploma megszerzése után betársult édesapja cégébe, s ez így van rendjén - árulta el a 62 esztendős rocker legenda. (Részletek)

Kupa Mihály munkáról, pihenésről és barátságokról

null
Kupa Mihály egy kamasz idealizmusával beszél az emberi kapcsolatok kiüresedéséről. Humanista üzletember, aki egyik cigarettát rágja el a másik után, nagyra becsüli a magyar pincék remekeit, és bosszankodva konstatálja, hogy kopik a humora. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: