SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12...

Alföldi Zoltán, az ironman

null
Alföldi Zoltánt műsorvezetőként ismerhette meg a magyar nézőközönség. Jogászként végzett az egyetemen és a médiában helyezkedett el. Az RTL Klubnál, majd az ATV-nél dolgozott. Sokan viszont nem tudják róla, hogy szabadidejében két szenvedélyének hódol; egyrészt verseket ír, másrészt elkötelezett sportember, 20 évig cselgáncsozott, valamint thai bokszolt, majd 2007 nyarán részt vett élete első triatlonversenyén. (Részletek)

"Egyszálének" Palya Beától

null
"Ezzel a lemezzel beengedem a hallgatóságot a saját világomba, oda, ahol a dalok családi, baráti, szerelmi és egyéb élményeimből születnek. Ez az album a lehető legszemélyesebb hang-kép-video tudósítás arról, ami most én vagyok. Benne van az is, hogy lezárok korábbi történeteket és újabb fejezetet nyitok az életemben." (Részletek)

Szalay Balázs nyerte a Magyar Golfkupát

null
Az első magyar tereprali bajnoki futam után Szalay Balázs május 2-án megnyerte a Magyar Golfszövetség által rendezett Magyar Golfkupát felnőtt férfi kategóriában. (Részletek)

Kati Marton és az elnök feleségek

null
Olivia Carino irodalmi szalonjában találkozott először a Titkos hatalom című sikerkönyv szerzője értő olvasóival: a magyar származású amerikai publicista, Kati Marton két gyermek - egy fiú és egy leány - édesanyja, New Yorkban él, férje Richard Holbrooke, az ismert amerikai diplomata. (Részletek)

Ocskay Gábor emlékére - egy 2008-as interjú

null
Nem vagyunk a téli sportok hazája, ez tagadhatatlan, ám a magyar jéghokivá-logatott nemrég olyan bravúrt hajtott végre, ami a vetélytársakat nyilván hideg zuhanyként érte. Egy olyan országban, ahol fedett jégcsarnokok csak mostanában kezdenek épülni, bizony elég sok eltökéltség kell ahhoz, hogy valaki korcsolyát húzzon és a pakkot - azaz a korongot - kezdje kergetni. Ocskay Gábor, az "aranycsapat" csatára azért volt könnyebb helyzetben, mert kézzel fogható példaképe volt - az édesapja. (Részletek)

"Kutyálkodásról" és sok minden másról Hegyi Barbarával

null
Sok különös kutyanévvel találkoztam már, de Ribizli és Áfonya még kimaradt négylábú ismeretségi körömből. Míg meg nem ismertem Hegyi Barbarát. Mióta az eszét tudja, a meghitt, budai házban mindig voltak kutyák. Rozi születésekor például hárman is szaladgáltak házba be, kertbe ki. Az egyik legmulatságosabb történet is ekkortájt esett meg. (Részletek)

Schiffer és Petrovszky életterei

null
"A legfőbb jó." Ezzel a sokat sejtető címmel jelent meg a Walker and Williams Investment Group gondozásában napvilágot látott, Petrovszky Gábor és dr. Schiffer Miklós szerzőpáros angol nyelvű új könyve, melynek díszbemutatóját január 28-án Zürichben tartották. (Részletek)

Kammerer Zoltán, a férfias kihívások embere

null
Kammerer-recept a sikerre: ha belekezdenek egy versenybe, adják magukból a maximumot. Ha elkezdték, ne adják fel, a cél előtt pedig végképp ne forduljanak vissza. Versenyezzenek a fair play szabályai szerint, de sose adják fel! (Részletek)

Jótékony dalnokok

null
A három Észak-Írországból származó római katolikus pap fiatal korában papi hivatásukra készülve szabad idejükben együtt énekelgetett. Ekkor még nem is sejtették, hogy a véletlen folytán egyik felvételük eljut egy nagy lemezkiadó londoni igazgatójához, aki rögtön egy 1 millió angol fontot érő nemzetközi lemezszerződést ajánlott nekik. (Részletek)

Novák Péter tanárnak állt

null
Az E.ON Ener-giaKaland program részeként Novák Péter energia-tudatossági tanórákat tartott általános iskolás diákoknak novem-ber 19-én és 20-án Budapesten. A sokoldalú művész, akinek szívügye a fenntartható környezeti fejlődés és természeti értékeink megőrzése, ezúttal arra tanította a kisdiákokat, hogy mit tehetnek ők egy tiszta, zöld és élhető világért. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: