SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11...

Márkahűség Eileen módra

null
Az idén novemberben 99. születésnapját ünneplő Mrs. Lovett 12 éves korában ült először a volán mögé az írországi Clifdenben, ahol családja a kisváros egyetlen pékségét üzemeltette. Még általános iskolába járt, amikor élete első önálló útjára indult: édesanyja küldje el vajért a család módosított T-Modell furgonjával. (Részletek)

Ismét együtt Shakira és a SEAT

null
Együttműködési szerződést írt alá a SEAT és Shakira, amelynek értelmében a spanyol gyártó lesz a nemzetközi popsztár elkövetkező európai koncertturnéjának fő támogatója. A megállapodás nyomán a SEAT fiatalos, sportos imázsa Shakira kivételes zenei tehetségével párosulhat, aki jelenleg éppen legutóbbi, "She Wolf" albumának sikerét élvezheti. (Részletek)

Seregi László - Nyolcvan

null
2009. december 12-én töltötte be 80. életévét Seregi László, korunk egyik legmeghatározóbb koreográfus egyénisége. A Magyar Állami Operaház 125 éves évfordulója alkalmából - Seregi László 80. születésnapjára - ismét napvilágot látott a nagysikerű SEREGI című kötet. A több száz színes balettfotóval illusztrált, elegáns, magyar-angol nyelvű könyv szinte egy képzőművészeti album is egyben. (Részletek)

Budapesten teázott Stephen Twining

null
November 7-én Budapesten tartott előadást és nyilvános teakóstolást Stephen Twining, a teázás világhírű utazó nagykövete. A Twining család tizedik generációjának tagja többek között a 303 éves kereskedőházról, a teázás hagyományának kialakulásáról és az értékes levelek feldolgozásáról beszélt a MOM Parkban szép számmal összegyűlt vendégeknek. (Részletek)

Világtalan festőművész négykerekű modellje

null
Esref Armagan török művész kivételes perspektíva- és formaérzékéről ismert. Ő volt a legelső nem Volvo-alkalmazott, akit a Volvo Cars meghívott Svédországba, hogy megismerkedjen és egyúttal lefesse a még mindig titkos új Volvo S60 modellt. Van azonban egy szokatlan csavar ebben a történetben: Esref Armagan nem lát. (Részletek)

Bujtor István emlékére

null
Mindeddig publikálatlan interjúval emlékezünk a napokban elhunyt kiváló művészre - a beszélgetés bő fél évvel ezelőtt történt és főleg a tervekről, a kényszerű menedzserségről szólt. Bujtor István és felesége, Judit mindvégig nehezen viselték, ha a céges dolgok - mondjuk mobilhívások formájában - betüremkednek a magánéletükbe. (Részletek)

A nagy átalakulás

null
Nincs többet Cotton Club Singers, a csapat utolsó négy tagjából (Bartus Patrícia, Mezőfi Gabriella, Czutor Ignác és Fehér Gábor) megalakult a Singer Street. A négy énekes és László Boldizsár (a csapat egykori vezetője) közösen döntöttek, hogy megszűnik a népszerű együttes, de az utolsó felállás tagjai megújult imázzsal és repertoárral közösen folytatják a munkát. (Részletek)

Wahorn András ufókkal és matyókkal

null
A Matyóföld szélén, Mezőszemerén élő Wahorn András új projekten dolgozik. Ötven matyó menyecskét ufó maszkban, csavarintott kendővel egy nőheggyé halmozva őket egy 1972-es Cadillac Sedan de Ville karosszériájára kapaszkodva szeretne elszállítani, miközben huszárok, őshonos magyar háziállatok, népi táncosok vonulnak fel. (Részletek)

Erwin Schrott, a kivételes basszbariton

null
Erwin Schrott, a fiatal basszbariton karrierje úgy söpör végig a dalszínházakban, mint valami természeti erő - írják róla a kritikusok. A közelmúltban hozzánk is megérkezett a Decca Kiadó gondozásában a művész CD-je, melyen Mozart-, Verdi-, Berlioz-, Gounod-, Meyerbeer-áriákat énekel. (Részletek)

B. Tóth László ismét slágerekkel tölti meg a tarisznyát

null
2009. július 17-től ismét fantasztikus zenékkel várja a Sztár FM hallgatóit B. Tóth László. A kedvelt lemezlovas, akinek 9 nagylemeze jelent meg és 23 éven keresztül vezette a Poptarisznya című műsort, most visszatért a Sztár FM-hez. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: