SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10...

Ismét jön a gőzhajó... kapitánya

null
A legendás Mini-nóta is feldübörgött július 19-én a Millenárison, ahol a Tér-Film-Zene Fesztivál hallgatósága felállva ünnepelte az elnyűhetetlen "veteránokat". Török Ádámmal, a "kapitánnyal" ez alkalomból sikerült villáminterjút készítenünk, melyből többek között az is kiderül, honnan ered a mediterrán iránt érzett vonzalma. (Részletek)

A templomépítő színész-polgármester

null
Többen csak gyüttmentnek hívták a megválasztása után, de kitartását végül siker koronázta: a Jászai Mari-díjas Rátóti Zoltán álma megvalósult az őrségi Magyarföldön, és felépült a falu egységét is szimbolizáló templom. (Képünkön a művészt még az építkezés kezdeti stádiumában kapta le a fotós.) (Részletek)

A magyar Peter Mayle

null
A magyar származású Máté Ferenc Amerikában kedvelt élményregény szerző, akinek legsikeresebb, vitorlás témájú kötete 100 ezer példány felett fogyott. Itthon szinte ismeretlen a neve, de mint mondja, világcsavargóként ez soha nem zavarta. (Részletek)

Anti retro- Az 5 csillagos küldetés

null
A CITROËN legújabb sportos, városi modellje, a DS3 - a DS család első tagja - 2010 áprilisában jelent meg Magyarországon. Az autó egyéniségét és adottságait rendhagyó tesztelés alá veti a CITROËN. Olyan személyiségek véleményére kíváncsi, akiknek komoly elvárásaik és egyéni igényeik vannak. (Részletek)

Életük a zene

null
Bíró Eszter új zenekarának koncertjein bensőséges előadásmódú és életvidám dallamok váltják egymást. A május 9-én vasárnap este 7 órakor kezdődő lemezbemutató koncertet a Pécsi Zsinagógában a Magyar Televízió is rögzíti, és előreláthatólag DVD is készül majd belőle. (Részletek)

A Notre Dame orgonistája Pécsett

null
Olivier Latry a világ egyik legelismertebb orgonistáinak egyike. 23 évesen Európa legkiemelkedőbb három orgonaművésze mellett a párizsi Notre Dame orgonistájának rangjára emelték. Latry több mint ötven országban, öt kontinensen lépett már fel, köztük április 10-én Pécsett a Pannon Filharmonikusok vendégeként. (Részletek)

Svájci lesz az első női pilóta a Forma-1-ben?

null
Martin Bartek, a svájci Matech Racing csapatfőnöke a múlt hónapban bejelentette, hogy istállója meghívást kapott a 2010-es Le Mans 24 órás versenyre: az autót női pilóták vezetik majd, akik közül kettő nevét el is árulta, ám akkor még hiányzott a harmadik... (Részletek)

Puskás Ferenc lett a Szentkirályi reklámarca

null
A Szentkirályi Luís Figo után ismét világsztárt választott hazai és nemzetközi népszerűsítésére: családjának örömére és beleegyezésével a valaha élt legismertebb magyar, Puskás Ferenc lett a piacvezető ásványvíz márka 2010-es reklámkampányának arca. A cég a világklasszis magyar futballista iránti tisztelettel hívja fel a figyelmet Magyarország sikereire, legendáira és értékeire. (Részletek)

Komlós Juci 90: a nemzet nagymamája

null
Ami a rádióban volt a Szabó család, az lett a tévében a Szomszédok. Komlós Juci, aki akkor már visszavonult az aktív színházi szerepléstől, e sorozatnak köszönhetően a "nemzet nagymamájaként" vált valóban egy ország kedvencévé. Meglehet, alakítása azért is volt annyira hiteles, mert akkor már a valóságban is "eljátszhatta" a nagymama szerepet. A családi "színpadon" mindazonáltal manapság már a dédunoka a "sztár". (Részletek)

Egy kitalált „védőszent” szülőatyja

null
Dr. Lőrincz György története közel sem mondható átlagosan induló borászkarriernek. Első borát házilag készítette még 1999-ben édesapjának ajándékba, és egyúttal el is nyerte vele az egri borverseny nagyaranyérmét. Ennek hatására indította be a pincészetet, a kezdetekkor csak kísérletezve, tapasztalati úton döntve a termesztett borokról. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: