SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...

Környezettudatos sztárok

null
December végén a világhírű angol színész, Sir Roger Moore és a legendás spanyol tenor, Plácido Domingo is meglátogatta a magyar fővárost. A művészek budapesti tartózkodásának idejére a BMW Magyarország egy hófehér BMW ActiveHybrid 7 modellt bocsátott rendelkezésükre. (Részletek)

320 fokos fordulat

null
A 2004-ben bezárt siófoki kenyérgyárat vásárolta meg Juhász László, hogy beindíthassa nagyszabású tervét, melynek végeredményeként Európa egyik legjelentősebb kulturális projektje születhet meg a Balaton-parti városban. Hogy a barkácsáruházak beszállítójaként meggazdagodott üzletember miért éppen erre áldoz a vagyonából, azt ő maga mondja el. (Részletek)

Egy gyógyító indián Magyarországon

null
Devalon Long Time Travelling Small Legs, az Észak-amerikai Pikunni Fekete Láb törzshöz tartozó indián orvosságos ember Európában utazva jutott el hazánkba is, ahol Izzasztókunyhó, Látomáskeresés és Naptánc szertartásokkal segíti az embereket. (Részletek)

Novák Péter, "szívbankár"

null
Novák Péter "vidékiként" hibridautóval jár be a városba, ahol viszont a jó idő beköszöntével biciklire pattan. Otthon szelektíven gyűjtik a szemetet, energiatakarékos izzókat használnak, és eleve úgy választották ki a ház méretét, hogy a tényleges élettér igényüknek, no meg a pénztárcájuknak is megfelelő legyen és ne pazarlóan nagyobb. (Részletek)

Sztárparádé a Szőnyi úton

null
A sportágról könyvet is írt Faragó Richard sportriporter számára nem kérdés, melyiket választaná, ha egy időben játszanák a labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt és a Super Bowlt. Már csak azért is - mondja -, mert az európai fociban a nagy téttel bíró mérkőzések gyakran unalmasak, a csapatok nem győzni akarnak, hanem elkerülni a vereséget. (Részletek)

Rákász Gergő, a beszélgetős orgonaművész

null
Legújabb hangversenye "látványkoncert". Papp Norbert festőművésszel közösen ezúttal túllépnek a megszokott hangversenykereteken, és képi illusztrációkkal a művészi fogantatás közegébe helyezik a résztvevőket, azt az illúziót keltve, hogy a régi korokban szemlélődünk. (Részletek)

Jeremy Irons motorral jár az etyeki forgatásra

null
A Magyarországon filmet forgató Oscar-díjas angol színész, Jeremy Irons nagy rajongója a túramotorozásnak, amiről külföldi útjai során sem szeret lemondani. A sztár ezért kapcsolatba lépett a BMW magyarországi leányvállalatával, és a napokban át is vehette vadonatúj kétkerekűjét – igaz, azt egyelőre december elejéig használja.
(Részletek)

Müncheni sztártalálkozó

null
Az FC Bayern München játékosai, edzője és vezetői a napokban vették át új Audi szolgálati autóikat. Mintegy háromezer szurkoló, illetve Audi-dolgozó ünnepelte a német bajnokrekorder egyesület sztárjait, akik kitartóan osztogatták autogramjaikat az Audi Piazza közönsége számára. (Részletek)

Karinthy Marci gyerekjátéka

null
A Karinthy Színház mindenkori erős ellenszélben mert sikeres maradni. 29 éve, kitartóan. Léte egy ósdi színházi tabut döngölt a porba: miszerint Budán nem él meg színház. "Színház a pesti Broadwayre, vagy a belvárosba, esetleg a körútra való, mondogatják a kishitűek, de semmiképpen sem a kelenföldi pampákra" - idézi fel a támadásokat Karinthy Márton igazgató, aki többek között a következő évad bemutatóiról is beszél. (Részletek)

Kedvencek saját válogatásban

null
A folyamatos megújulás igénye ötven körül felér egy plasztikai műtéttel - állítja Falusi Mariann, aki a tíz kilós fogyás után leginkább intenzív turnékon tartja karban magát és a Pa-Dö-Dö-t... többek között a Tér-Film-Zene Fesztiválon mutatta be kedvenc dalait a budapesti közönségnek. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: