SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8...

Till Attila, az első Chivas-lovag

null
2008-ban Budapest egyik kiemelkedő és egyedülálló rendezvény-sorozatát hozta létre Buday Kollárik Tímea és Buday Fábián Sebestyén, Luxury Club néven. A Luxury Club a jó társaságot és igényes programokat kedvelő rétegnek nyílt, akik keresik és szeretik az exkluzív helyeket, nem az öncélú megkülönböztetés, hanem az értékes kikapcsolódás szándékával. (Részletek)

Mit gondolnak az emberek a sztárallűrökről?

null
Mi történik, ha a politikusok, celebek vagy mozisztárok - a pályájuk csúcsán, amikor mindenki rajong értük - olyan furcsa vagy elítélendő dolgot tesznek, ami szó szerint a vesztüket okozza? Vajon a hatalmi pozíció vagy a hízelgő rajongók miatt veszítik el valóságérzetüket, s hiszik, hogy büntetlenül bármit megtehetnek? Vagy talán éppen ez a helytelen, esetenként teljesen erkölcstelen viselkedés jellemzi a mélyben megbújó másik, rosszabb énjüket? (Részletek)

Amerikából jöttem: Rákász Dani

null
Bár ezt az évet eddig Amerikában, New Yorkban töltötte, most pár napra hazalátogatott és a családjával a Balatonon nyaralt. "Számomra, itt a legszebb, ahol valóban otthon érzem magam, és a szeretteimmel lehetek" - meséli. (Részletek)

Sztár dizájnerek az Electrolux Design Lab zsűrijében

null
Az idei Electrolux Design Lab verseny győztesének vezető építészekből és dizájnerekből álló zsűrit kell lenyűgöznie a szeptember 7-én, Londonban megrendezésre kerülő Room Home Intelligence konferencián. A zsűri tagjai Cecilie Manz dán tervező, Hayes és James Slade építészek és Henrik Otto, az Electrolux globális tervezési részlegének felelős alelnöke. (Részletek)

Legendák találkoztak Goodwoodban

20110722-sztar.jpg
Július 1. és 3. között March és Kinrara Grófja (Earl of March and Kinrara) idén is a veteránautó-sport Mekkájába invitált, a Goodwood Festival of Speedre. A versenysport története nagyhírű tanúi, egykori versenyzőlegendák exkluzív társasága ez, Goodwood e tekintetben igazi "Who is Who". (Részletek)

Pécsi undergrounddal a Kossuth-díjig

null
Lovasi András 44 évesen, Kossuth-díjasan is kicsit olyan, mintha már régi ismerős lenne. Úgy is beszélgetünk egymással, noha most találkoztunk először életünkben. Próbálom megfejteni, hogy miért van ez, s végül egyetlen dolog ötlik az eszembe: azért, mert megmaradt vidékinek. (Részletek)

Brit Liggett és a hajónapló

null
Partot ért az Electrolux és a 5 Gyres közös tengeri expedíciójának csapata. A 10 fős legénység, köztük a New York-i blogger, Brit Liggett megérkezett a chilei Valdívia kikötőjébe. A kalandos utazás során tapasztaltak alátámasztják, hogy a műanyagszennyezés a világ minden pontját érintő probléma, melyre közösen kell megoldást találnunk. (Részletek)

Roger Federer és az Arany Nyuszik

null
Idén húsvétkor a Lindt különleges ajándékkal szeretne kedveskedni a gyerekeknek: ebben segít Roger Federer, mint a Lindt svájci csokoládé nagykövete, aki az aláírásával ellátott különleges porcelán Lindt Arany Nyuszit bocsátja aukcióra az S. O. S. Gyermekfalu támogatására. (Részletek)

Harrison Ford megválik loftlakásától

null
Ford, aki szomszédai körében eddig arról volt híres, hogy alkalmi sztriptízbemutatóban szokta részesíteni őket - tudniillik alsónadrágban flangál a chelsea-i penthouse óriási ablakai előtt - mostantól biztosan megfosztja majd azokat felsőteste látványától, hiszen a két legmenőbb ingatlanbrókert kérte fel a szóban forgó lakás eladására. (Részletek)

Olga Kurylenko szereti a kihívásokat

null
A Pantene Pro-V szerződést kötött Olga Kurylenkóval, aki Daniel Craig oldalán Bond-lányként lett világhírű a Quantum csendje Camille-jaként. Ő lett a márka új arca, és egyúttal a Pantene Aqua Light kollekció nagykövete. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: