SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Barbara Brill, a színek szerelmese

Barbara Brill
Barbara Brill, a Sláger Rádió vezérigazgatója imádja a töltött káposztát, aprócska díszüvegeket gyűjt, és úgy általában szívesen veti bele magát a bolhapiacok forgatagába. (Részletek)

Habsburg György királyi eleganciája

Habsburg György
Habsburg György sóskúti rezidenciája egy mai villa hangulatát árasztja, ahol jól megfér egymással a polgári biedermeier és a japán felhangokkal színezett minimál. (Részletek)

Tóth Tamás kis rendetlensége

Tóth Tamás

Tóth Tamás, a Kossuth Rádió munkatársa nemrég vásárolt, felújítás alatt lévő parasztházában él gyermekeivel és feleségével. (Részletek)

Dr. Dezső Antal rendre vágyik

Dezső Antal, ügyvéd

Dr. Dezső Antal ügyvédnél, akit a móri ügy tett ismertté, jól megfér egymással az udvariasság és rámenősség. (Részletek)

Joób Enikő hangulatcserepei

Joób Enikő

A Szulák-show és az Activity-show főszerkesztője az apró dolgokban és a természetes anyagú tárgyakban talál örömöt. (Részletek)

Tóth Gabi a feng shui szerelmese

Tóth Gabi
Tóth Gabi a Megasztár 2 női hangja egyelőre albérletben él barátjával és szüleivel, ám saját lakását a feng shui elvei szerint rendezné be. (Részletek)

Judyra rátalált a boldogság

Judy
A Groovehouse énekesnője negyven négyzetméteren él párjával és kedvenceivel. Álmai lakása tágas, világos és egyszerűen berendezett. (Részletek)

Vincze Lilla crossoverre váltott

Vincze Lilla
A Napoleon Boulevard volt frontembere szenvedélyes régibútor gyűjtő
(Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: