SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Régi idők titkai

A Sláger Rádió üzemi konyhájában futunk össze, ismeretlenül. Beszélgetésbe keveredünk, majd Hajdú Tibor, a Retro konyha műsorvezetője fut vissza a 80-as évek nótáihoz. (Részletek)

Babonák és jelek ölelésében

Százéves állóórát kapott hatvanadik születésnapjára. Gyönyörű darabot, joggal büszke rá. Hogy akkor mi hiányzik még a lakásból? Egy fotel, egy nyugodt darab, amiben megpihenhet. (Részletek)

Varga Kata mediterráneuma

Varga Kata

Varga Kata, a Sláger Rádió délutáni zenetündére mostanában nagyon boldog, hiszen hosszas keresgélés után végre rálelt álmai otthonára. (Részletek)

Petrik Adrien Toscanája Pest közelében

Petrik Adrien

Olyan, mintha Toscanában járnánk, pedig Petrik Adrien és családja háza Budapesttől csak néhány kilométerre található. (Részletek)

Lukács "összes"

Lukács Sándor

Lukács Sándor, a népszerű színművész otthonában a tudatos lakberendező - felesége, Lukács Mari - keze nyomát viseli minden apró részlet. (Részletek)

Pflum Orsi, a fény szerelmese

Pflum Orsi

A Megasztár második szériájában feltűnt énekesnő, Pflum Orsi, akinek nemrég jelent meg első albuma, Csak tudnám miért? címmel a világos, tágas tereket kedveli lakásában. (Részletek)

Antal János az értékben hisz

Antal János
Antal János 8 danos karatemester, az Őrmester Vagyonvédelmi Kft. főinstruktora szerint az életben az az igazi érték, amit az ember megtanult, elsajátított, és amit tovább tud adni. Soha nem törekedett mesteri címre, ma mégis sokan szólítják így. (Részletek)

Bolla Zsolt, egy programigazgató tornacipőben

Bolla Zsolt
Bolla Zsolt, a Sláger Rádió programigazgatója saját bevallása szerint öltönyben is jól érzi magát, de ezt elég nehéz róla elképzelni akkor, amikor tornacipőbe bújtatott lábát épp egy finoman metszett üvegasztalka szegélyén nyugtatja. (Részletek)

Bródy János "filléres" emlékei

Bródy János
Bródy János április 5-én ünnepli 60. születésnapját. Mint mondja, esetében a lakás- és tárgykultúra remekei áldozatául estek a folyamatos költözködésnek. (Részletek)

Hegedüs Csaba hisz az álmokban

Hegedüs Csaba
Dr. Hegedüs Csaba, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke 23 évesen a világ legerősebb embere volt, 1972-ben magyar színekben nyert olimpiát Münchenben. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: