SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Egy jégkirálynő Zuglóból

Szereti a fotózásokat, s gyerekként még modell szeretett volna lenni. Póth Diana Eb negyedik helyezett műkorcsolyázónk végül egy másik álmát valósította meg: jelenleg az egyetlen hazai jégrevü sztárjaként kápráztatja el a közönséget. A "jeges" lány életvitelében és otthonában azonban inkább a mediterránt részesíti előnyben... (Részletek)

Élhető eklektika - vendégségben a Vágó házaspárnál

A népszerű televíziós játékmester és felesége - talán éppen azért, mert mindketten a médiában dolgoznak - tudatosan kerülik a hivalkodást. Otthonukban a régi és új darabok megejtő harmóniában "élnek" egymás mellett, ahol a rendező elvet azért a ház asszonya, no meg a közösen eltöltött több mint 25 év diktálja. (Részletek)

Ladyből nagykövetasszony

Adams Andra élettörténete lányregénynek indult, mégis kalandregény lett belőle, melyben éppúgy főszerepet játszik egy faképnél hagyott brit arisztokrata férj, mint a jógaoktatás, vagy éppen a hazánkba akkreditált brazil nagykövet. Mindeközben Andrea folyton költözött és újra meg újra otthont teremtett magának és gyermekeinek. (Részletek)

Egy angol úr Pesten

Simon Skottowe tíz éve él Magyarországon. Mint mondja, ő az egyetlen angol angol úri szabó, a többiek lényegében a méretes szabóságukat reklámozzák ezzel az elnevezéssel. A Székely Mihály utcai szalon ez idő alatt fogalommá vált az igényes öltözködést kedvelő hazai és külföldi üzletemberek körében. (Részletek)

Telki-lelki jó barátok

Vendéglátóim úgy tartják, hogy a megjelenésben elsősorban nem a ruhánkat, hanem az életszemléletünket viseljük. Ebből az aspektusból nézve Détár Enikő és Rékasi Károly otthonában leginkább stílusok, emlékek, mesebéli fantáziavilág és nem utolsósorban érzelmek sorakoznak a képzeletbeli vállfákon. (Részletek)

Kis magyar Amerika

Amikor Laux József, az LGT dobosa szerencsét próbált az Újvilágban, először egy stúdióban hangmérnökösködött - ne felejtsük el, a kitűnő zenész itthon elvégezte a Műszaki Egyetemet! -, majd útnak indította saját produkciós irodáját. Mindeközben alkalmazottként megtapasztalta Amerika "keményebbik" oldalát is. (Részletek)

Negyven négyzetméter boldogság

Csodákról beszélgetünk. No nem kell nagy dolgokra gondolni, egyszerű hétköznapi, nap mint nap átélhető csodákról. Persze, csakis akkor, ha van hozzá szemünk. Úgy tűnik, István Dánielnek, a Sláger Rádió fiatal műsorvezetőjének jó szeme van meglátni mindazt, ami élhetővé teszi életünket. (Részletek)

Amerikai kapcsolat

Kovács Nimród, a UPC közép-európai elnöke már csak hivatalból is "kénytelen" szorgalmasan látogatni a társasági eseményeket, ahol úgymond sikeres emberek tömegével találkozik. Vajon sikerült-e már saját maga számára megfejteni a siker titkát? (Részletek)

Minden változik

Azt mondja, régóta gondolkozik azon, vajon milyen is az ő stílusa. Közben az irodájában minden arról árulkodik, szereti a meghittséget, a régi, szecessziós tárgyakat. Úgy tűnik, Terjék Gabriellának, az Általános Értékforgalmi Bank Rt. fiókigazgatójának - stílusa okán - nincs oka aggodalomra. (Részletek)

Tátrai Tibor életreceptjei

Vannak lakások, amelyek már a lépcsőházban tudatják az odaérkező vendéggel, szívesen látják. Valahogy úgy lélegeznek, úgy suttognak, alig hallhatóan, éppen csak, és mégis. Akkor is, ha éppenséggel a józsefvárosi bérház negyedik emeletére igyekszünk.
(Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: