SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

A csend hangjai Lovász Irénnel

A régi idők szakrális, varázs- és gyógyító célú zenéje kel életre Lovász Irén legújabb produkcióiban. Az itthoni mintegy tíz népdallemezével világszerte ismert művésznő úgy gondolja, hogy miközben a testünk karbantartására kézenfekvő eszközök kínálkoznak, ugyanezt a lelkünk esetében nem használjuk ki. (Részletek)

Felhőjáró, erdőkerülő...

Veres Zoltán műrepülőbajnok nemrég egy fantasztikus világrekordot állított fel: folyamatosan, úgynevezett orsókoszorúban végrehajtott 408 orsójával bekerült a Guinness-rekordok közé. A világ szinte minden táján megfordult pilóta - noha egy technikai sportágban jeleskedik - elkötelezetten a természet szerelmese. (Részletek)

Lévai Katalin már az új könyvén dolgozik

Lévai Katalin volt esélyegyenlőségi tárca nélküli miniszter, az Európai Parlament jogi bizottságának alelnöke hétfőtől csütörtökig többnyire Brüsszelben dolgozik. Politikusi tevékenysége mellett aktívan ír, 2006-ban már a második könyve jelent meg Párnakönyv és más mesék címmel. (Részletek)

Varnus Xaver kétlakisága

Varnus Xaver, a híres orgonaművész, bár igen nyitott személyiség, az otthonába, a dolgozószobájába nem szívesen enged be akárkit. Akit viszont vendégül lát, azt rögvest egy kis koncerttel örvendezteti meg, s a vendég gyönyörködhet különleges orgonajátékában. (Részletek)

Hivatásos mecénás

Kovács Gábor két területen is otthonos, hiszen a Bankár Holding élén elért eredményei után a KOGART Ház létrehozásával a művészetmenedzselés terén is sikeresnek bizonyultak az elgondolásai. (Részletek)

Folyamatos újrakezdésben

Radványi Dorottya csitris mosolyát hosszú ideig kénytelenek voltunk nélkülözni a képernyőn. Mintegy két éve azonban újra látható: az m2 tudományos-ismeretterjesztő műsorait vezeti. A csöndesebb időszak "haszna" véleménye szerint az volt, hogy otthon gondosabb "kotlóssá" vált. (Részletek)

Palya Bea mobil világa

Palya Bea a mai fiatal énekesek egyik legsokoldalúbb alkotója. Magyar, cigány, bolgár és más népzenékkel, indiai zenével foglalkozik, emellett közreműködik világzene, jazz, énekelt vers műfajokban is. 2005-ben Tony Gatlif Transylvania című filmjéhez készített zenét, és egy rövid ideig a vásznon is feltűnik. (Részletek)

A nagy mesélő "Janókája"

Ki gondolná, hogy egyik legjelesebb gyermekkönyv szerzőnk, Janikovszky Éva fia stílszerűen a babatermékek piacán tevékenykedve jutott el odáig, hogy megvásárolhassa édesanyja egykori munkahelyét, a Móra Kiadót. (Részletek)

Bíró Eszter "kosztümös" világa

Eszter 12 évvel ezelőtti berobbanása a Miss Saigon főszerepével a hazai musical világba igazi sikersztorit sejtetett. A sikerek jöttek is, ám manapság a sztorit kevésbé a sors vagy a szerencse, sokkal inkább egy kitűnő, az élet minden területén harmóniára törekvő művész írja. (Részletek)

Antónia "Erős" vára

A népszerű televíziós szerint sokan elhűlnek, amikor meghallják, hogy a 70 négyzetméteres lakásban épített terméskő fal található - Erős Antónia szerint azonban ettől még nem bevehetetlen "vár" az otthona, sokkal inkább a természetközeliség jellemzi. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: