SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: ...6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Elemi ösztön magyar módra

Négyhónapos, igazi fizikai és lelki erőt próbáló időszak után tértek haza az Old Spice Africa Expedition sportolói. Egy ilyen kihívásokkal teli próbatétel elképzelhetetlen lenne hosszú távú kitartás, koncentráció és feltöltődés nélkül. Talán nem véletlen, hogy a csapat vezetője, Hidvégi-Üstös Pál önmagát egy kimeríthetetlen Duracell elemhez hasonlítja. (Részletek)

Koltai Lajos "óperenciája"

A szakmában mind a mai napig "Sutyiként" aposztrofált világhírű operatőr-rendező szabadkozva hárítja el azt a javaslatomat, hogy budai otthonában beszélgessünk. "Annyi könyv van már a szobámban, hogy tényleg nem tudnánk leülni" - mondja, s könyv alatt természetesen nem csak köteteket ért, hanem azt a temérdek forgatókönyvet, amivel a Sorstalanság sikere óta bombázzák. (Részletek)

Görög Zita csöndjei

Mint ismert ember, jó ideje nem hagyja magát belerángatni abba a bulvár hajcihőbe, ahol unos-untalan a magánéletét firtató kérdésekre kellene válaszolni. Görög Zita manapság jobban szeretne egy kis csöndet, nyugalmat maga körül, hiszen anyaszerepre készül. (Részletek)

Egri & Pertis: avagy kettő az egyben

Idén januárban nagy sikerrel mutatták be a franciaországi Cannes-ban megrendezett MIDEM-en az Egri & Pertis Duo DVD-jét. A napokban jelent meg a művész-házaspár új CD-je, melyen a Pleyel duplazongorán szólaltatják meg a műveket. Ennek kapcsán beszélgettünk Egri Monikával és Pertis Attilával. (Részletek)

Velence szerelmese

A Bárándy "dinasztia" legfiatalabb ügyvédje jelenleg édesanyja irodáját erősíti, de közben politikai karriert is épít, és nem feledkezik meg örök szerelméről, Velencéről sem. Bárándy Gergely úgy járja a saját útját, hogy közben tiszteletben tartja a hagyományokat is - például közel két éve büszkén viseli a Máltai Lovagrend kitűzőjét a zakóján. (Részletek)

Karinthy Márton: írta és rendezte

Az Ördöggörcs című kötet szerzője igazi Karinthy - folyton mesél, anekdotázik, felidéz régi történeteket. Akárha valamely híres régi-új kávéház klasszikus környezetében ücsörögnénk, pedig nem így van. A Karinthy Színház előterét átlengi valami könnyed orfeumi hangulat, valami bohókás mediterrán könnyedség. (Részletek)

Tallós Rita, a maximalista minimalista

Lehet, hogy Tallós Ritát a nézők többsége a Jóban Rosszban tévésorozatból ismeri, de ez nem jelenti azt, hogy ismeri Tallós Rita színésznőt. Az örökmozgó művésznő munkája mellett aerobicozik, nemrég nyergelt át kismotorról egy Kawasaki chopperre, színházi produkciókat szervez, fodrászszalont nyit, ahol kiélheti lakberendezői hajlamait: kedvenc stílusa a távol-keleti egyszerűségre "hajazó" minimal art, illetve a szecesszió. (Részletek)

Wladár Sándor: a kései otthonteremtő

Egy volt sportolóval nagyon el tudnak szaladni a kilók - vélekedik Wladár Sándor, 1980-as olimpiai bajnok úszónk, aki igyekszik manapság is sokat mozogni. Felnőtt fejjel nekilátott karatézni, a kékövig sikerült eljutnia. Hosszú ideig hódolt a vízisízésnek is, de egy baleset után kénytelen volt abbahagyni. Mint mondja, tréningnek persze az sem rossz, ha az ember belevág egy építkezésbe... (Részletek)

Ákos - akit a közönség a tenyerére vett

Hosszú évek óta a listák élén áll. Legutolsó lemeze is platina lett. Rajongói együtt énekelnek vele, vannak, akik koncertről koncertre követik. Mindazonáltal Kovács Ákos a magánszférájától tudatosan távol tartja a bulvársajtót. (Részletek)

"Súlyos" kérdésekről Béres Alexandrával

Nemrég jelent meg Béres Alexandra Súlykontroll című könyve, amely a táplálkozás, a mozgás és a pszichológia együttes rendszereként kínál egyedi életmódprogramot. Na jó, mondhatnánk, könnyű egy sportembernek. De vajon tényleg könnyű-e? Fitnesz-világbajnokunkkal Váci úti "mozgáscentrumában" beszélgettünk. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: