SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7...

Csillagos séfek Cannes-ban

null
Az Electrolux két Michelin-csillagos séf, Bruno Oger és Rasmus Kofoed közremű-ködésével, gasztronómiai művészettel tette teljessé a nyitógálát. A sztárvendégek, Tilda Swinton és Diane Kruger, Oger és Kofoed ötletes menüjét kóstolhatták meg, amely Cannes életstílusát a skandináv találékonysággal párosította. (Részletek)

Keresztelőre készül a svéd királyi család

null
A svéd hercegnő, Estelle keresztelőjére május 22-én a Stockholmi Királyi Palota kápolnájában kerül sor. A királyi esemény fő gépkocsi-szállítója a Volvo Car Corporation, így a vállalat által biztosított 50 Volvo modell szállítja majd a közel 500 meghívott vendéget a ceremónia egyes helyszínei között. (Részletek)

Jótékonysági gála után licit

null
A Gyöngyszem a gyermekekért jótékonysági gálaesten a sztárok által bemutatott ruhákra már lehet licitálni a http://www.facebook.com/gyongyszemeskuvo közösségi oldalon. A jótékonysági aukción befolyt összegből az Országos Mentőszolgálat kisgyermekek életmentő ellátásához szükséges speciális eszközöket vásárolnak. (Részletek)

Berki Krisztián ajándék lóerőkre pattant

null
Nagy ember, nagy meglepetés. Na persze nem Berki Krisztián magasságára céloztunk, sokkal inkább a mai torna világában betöltött súlyára, és ehhez méltó ajándékára, amit a napokban vehetett át a Nissan Hovány budapesti márkaképviseletén. (Részletek)

Londoni belépő: Lipcsei Betta

null
Nagyszabású show-val indult a London Fashion Week. Björn Borg itt mutatta be hivatalosan 2012-es őszi-téli kollekcióját. A Magyarországon táskáival jelen lévő divatmárka egyetlen magyar vendégként Lipcsei Bettát, a tavalyi Miss Universe Hungaryt is meghívta. (Részletek)

Adorján Tamás: "Sosem láttam még így!"

null
Adorján Tamás kétszeres magyar bajnok motorversenyző a 750-es géposztályban, 2009-ben és 2010-ben is a dobogó legfelső fokára állhatott. 2005-ben pedig a 600-as géposztályban lett aranyérmes. A 2011-es év nemcsak a versenyek, hanem egy lézeres szemészeti kezelés miatt is fontos volt a számára. (Részletek)

Budapesten járt a DIOR ház egykori asszisztense

null
Balázs Anikó, magyar származású Bécsben és Párizsban dolgozó divattervező a hazai közönséggel is szerette volna megismertetni "Personal Cuture"-jét, ezért exkluzív teadélutánt szervezett a Barabás Villába, ahova többek közt Bombera Kriszta, Geszler Dorottya és Bódi Magdi is ellátogatott.
(Részletek)

Megjelent a Válogatott Celebmesék első kötete

null
Már boltokban az "Öreg néne Győzikéje", a "Válogatott Celebmesék" sorozat első könyve, amely hatásosan ötvözi a hazai celebek alulkulturált megnyilvánulásait a huszonegyedik századi magyar irodalom igénytelenségével. A hazai hírességek verses mesékbe foglalt, sírva röhögős kalandjai (a celebeket leszámítva) sokaknak ajándékoznak majd vidám perceket. (Részletek)

Illényi Katica korrepetálja Nikolast

20111121-sztar.jpg
Mint köztudott, Nikolas már gyermekkorában hegedülni tanult, de azóta nem nagyon játszott a hangszeren. Most újra előkerült, mivel a 2011. december 4-i budapesti nagykoncertjén (RaM Colosseum) jó néhány dalban vonósok kísérik majd, és úgy gondolta, hogy egy dal erejéig megszólaltatja a rég nem használt hegedűjét. (Részletek)

Bochkor Gábort lovaggá ütötték

null
A Chivas Luxury Club rendhagyó Halloween Party eseménye az Andrássy út egyik gyönyörű épületében került megrendezésre. A vendégek nagy része is jelmezben érkezett és a party alatt az Il Makiage maszk mesterei készítettek különleges sminkeket és a Schwarzkopf Professional fodrászai igazították a maszkokhoz a frizurákat. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: