ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: ...5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15...

Y?C?C! Drive In díjátadó

null
Sikeresen zárult a hazánkban idén először bemutatott, több mint egy hónapja tartó Y?C?C! pályázat és a hozzá kapcsolódó rendezvénysorozat. A Chevrolet Magyarország felkérésére a defo négylépcsős programot dolgozott ki, melynek része volt az 5 napos "Kékautókék" elnevezésű tendenciavizsgáló workshow, melynek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem adott otthont. (Részletek)

Nőtt a magyarok támogatási kedve

null
24 ország IKEA áruházai közül az Örs vezér téri gyűjtötte a legtöbb adományt az "1 euró egy vagyon" kampány segítségével. Az IKEA kampánya nemcsak Magyar-országon, hanem világszerte is rekordot döntött, az összegyűjtött 5,4 millió euró több ezer szegény gyermek életében fog változást hozni. (Részletek)

Kisbútorok kalapács alatt

null
A Ferenczi és Tsai Aukciósház 2009. március 17-én, 18.00 órától tartja következő aukcióját. Az aukció anyaga megtekinthető 2009. március 3-17. között minden nap 11.00 és 19.00 óra között a Falk Miksa utca 3. alatti aukciós házban. (Részletek)

Young? Creative? Chevrolet!

null
Kilenc egyetem és közel 100 hallgató jelentkezett a 2009-es, szakmai workshoppal egybekötött művészeti pályázatra. (Részletek)

Híres férfiak híres hajviseletei

null
Az ápolt, dús haj már az ókortól kezdve az erő-teljes egyéni-séggel rendelkező férfiak szimbólumává vált. A bibliai Sámson és Delilah történetében különösen nagy hangsúlyt fektettek a férfi hajára, hiszen úgy gondolták, ebben rejlik ereje, amitől ha megfosztják, legyőzhetővé válik. (Részletek)

Különleges gyűjtemény Hitchcocktól

null
A 2008-as év több ízben is örömteli volt a Hitchcock-rajongók számára. Először az Universal dobta piacra a horrorszerző három legsikeresebb filmjéből álló gyűjteményét, majd a Fox örvendeztette meg őket az Alfred Hitchcock Premier Kollekcióval. (Részletek)

Szeretet és Bűn

null
A napokban jelent meg P. Szabó Mária első novelláskötete. A szerző novellái nemcsak azért érdekesek számunkra, mert bizony hiány van a mai irodalmi piacon kisprózából, de azért is, mert az írásokból megismerhetjük egy mai ötven év fölötti nő képét világunkról. (Részletek)

Digitális koncert- és operaélmény

null
Ha éppen a Berlini Filharmonikusokat szeretnénk hallgatni, 2009-től csupán digitális jegyet kell váltanunk, és a széles sávú internet segítségével otthonunkba varázsolhatjuk a csodás művek előadóit. (Részletek)

Mi is tanulhatunk a menedzsmentgurutól

null
Immár Magyarországon is megjelent Peter F. Drucker, a világ legtöbbet idézett menedzsmentgu-rujának Minden napra című kötete. Manapság a legelterjedtebb szervezetirányítási rendszerekben és elméletekben az ő gondolatai kelnek életre. (Részletek)

A hónap könyve: Most és mindörökké

null
James Jones könyvét a bestseller-listák a második világháborúról szóló legjelentősebb regények közé emelik. A Most és mindörökké azonban nem egyszerűen háborús regény, hanem az amerikai hadseregnek, s bizonyos mértékig magának a Hadseregnek a regénye. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: