ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: ...4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14...

Bozsik Yvette-premierrel indul az őszi szezon

null
Két egyfelvonásossal - Halál és a lányka/Menyegző - indítja a táncszínházi szezont a Bozsik Yvette Társulat: a bemutató előadást szeptember 25-én láthatjuk a Művészetek Palotája - Fesztivál Színház színpadán. Két nappal előtte a Nemzeti Táncszínház is kinyitja kapuit a repertoár legsikeresebb előadásaival.

(Részletek)

Shanghai revolutions a siófoki 320o-ban

null
A 320o kiállításai az elmúlt években többféle területet bemutatását tűzték ki célul. 2007-ben a hazai kortárs művészet egy szeletét, tavaly a világhírű sztárépítész, Frank O'Gehry munkásságát mutatta be, graffiti versenyt és kiállítást szervezett. Idén kortárs kínai fotóművészet és propaganda plakátok kiállítással jelentkezik az intézmény. (Részletek)

Grandiózus Ezrek szimfóniája Pécsett

null
Mahler grandiózus - az 1910-es bemutatón 1030 előadót felvonultató - darabja először kerül előadásra nem fővárosi helyszínen. A Pécsi Püspökség 1000 éves jubileumán Pécsett előadásra kerülő darabban 600 muzsikus vesz részt. (Részletek)

Felelősen is lehetünk szépek

null
A Procter&Gamble Aqua kollekció termékeivel hívja fel a figyelmet a felelős vízfogyasztásra. A Children's Save Drinking Water elnevezésű humanitárius programján keresztül segítséget nyújt a fejlődő országokban oly nagy problémát jelentő ivóvíz biztosításához. Minden matricával ellátott termék megvásárlása után a vállalat egy-egy tasak víztisztító készítményt juttat el Afrikába. (Részletek)

Tér-Film-Zene Fesztivál 2009

null
A nyári hónapok szórakoztató szezonjának évek óta egyik legnagyobb attrakciója a Tér-Film-Zene Fesztivál, amely már a leghosszabb ideig tartó, ingyenes kulturális rendezvénynek számít Budapesten és országszerte egyaránt. (Részletek)

Szent Iván-ünnep a Biatorbágyi Faluház kertjében

null
Szent Iván-napi népszokások - pl. tűzugrás - felelevenítésével, gyermek táncházzal, Lovasi András, a Csík és a Szeret zenekar örömzenéjével készült a Biatorbágyi Faluház 2009. június 24-ére, egyszerre kínálva alternatívát a tradicionális és a mainstream stílus kedvelőinek. (Részletek)

Hasznos szépség

null
Tradicionális japán kerámiatárgyak és kortárs magyar keramikusok művei láthatóak azon a tárlaton, melyet a Magyar-Japán Baráti Társaság rendezett, a japán-magyar diplomáciai kapcsolatok évfordulója tiszteletére. (Részletek)

Új napszemüvegek a Porsche Design Heritage sorozatból

null
A Porsche Design nemrég mutatta be a hetvenes és nyolcvanas évek két legendás modelljét idéző új napszemüveg-kollekcióját. (Részletek)

Ahol a "nagymenők" születnek

null
Ivánfy Jaksity György gazdag és sokszínű élettapasztalata alapján írta meg legújabb, immáron negyedik regényét, mely a fővárosban munkát kereső vidéki fiatalokról szól, akik megszokott környezetükből kiszakadva, szeretetre éhesen keresik egymást a házibulikon, az üzemi mulatságokon... és az éjszakában. (Részletek)

Az öröm expressziója

null
Robin Rhode művész, Jake Scott rendező és az új BMW Roadster közös performanszának eredménye egy festmény és egy reklámfilm lett. A nem mindennapi műben az autó többé nemcsak egy statikus modell, hanem maga is művésszé válik. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: