ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: ...3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13...

Élő halottak

null
Farkas Péter Kreatúra című, a Magvető gondozásában megjelent kisregénye mélyre evez az emberi fájdalom és szenvedés kharoni ladikján. A szerző legújabb munkáját három kulcsszóra, az éhségre, a félelemre és a magányra - illetve ezek tetszőleges variációira - fűzi fel. Ennél fogva egyszerre aktuális és örökérvényű, európai és magyar, aprólékos vagy éppen nagy ívű. (Részletek)

Klímacsúcs-modell a brit kormánynak

null
A múlt év utolsó napjaiban érkezett meg a londoni Downing Street 10. szám elé az a MINI E, amely ezentúl a brit kormány autóflottájához tartozik. Az elektromos autót Tim Abbott, a BMW csoport Egyesült Királyság-beli leányvállalatának ügyvezető igazgatója adta át Gordon Brown brit miniszterelnöknek és Lord Mandelson gazdasági miniszternek. (Részletek)

Jusson sütemény minden ünnepi asztalra!

null
A Nem Adom Fel Alapítvány, a Szabad Eklektikus Műhely, a Református Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, az Üdvhadsereg, a Down Alapítvány, a Pető Intézet, a Civil Rádió és a Juventus Rádió közös karácsonyi ünnepséget és gyűjtést szervez 2009. december 21-én, hétfőn, a Nyugati téri aluljáróban a 4-6-os villamos megállója felöli oldalon. (Részletek)

Nógrádi Gábor és Gergely karácsonyi ajándéka

null
Nagy meglepetés, eredeti könyves szenzáció, az utóbbi évek egyik legérdekesebb kötete nem csak gyerekeinknek, unokáinknak, de szülőknek és nagyszülőknek is. Valódi karácsonyi ajándék a Presskontakt Bt. Petepite Kiadó legújabb kiadványa. Ez a kiadó jelenteti meg egyebek közt a Klasszikusok újramesélve című, nagyon népszerű sorozatot is. (Részletek)

Ahol a kérés és a segítség egymásra talál

null
"Hazautaznék az ünnepekre, de a vonatjegy árát már nem tudom kigazdálkodni." Napjainkban gyakran hallunk ilyen és ehhez hasonló mondatokat. Mint ahogy olyan ember is akad, aki azt tapasztalja, hogy lakása, padlása, pincéje roskadásig tele van olyan dolgokkal, amelyeket régóta nem használ, de kidobni sajnálja, hiszen jó állapotú dolgokról van szó. (Részletek)

Dizájnos BMW és MINI headsetek

null
A BMW csoport felelős autógyártóként fontos szempontnak tartja a balesetek számának csökkentését, amelyek egyik gyakori oka a vezetés közbeni telefonálás. A bajor gyártó ezért készítette el legújabb kiegészítőit, az új BMW és MINI design headseteket, amelyek kiváló hangminősége mellé elegáns külső megjelenés társul. (Részletek)

Mit és hogyan gyűjtünk?

null
A magángyűjtők és a múzeumok hagyományosan segítik egymást - és ugyancsak régóta rivalizálnak. Ébli Gábor esztéta (a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Elméleti Intézetében tanít) legutóbbi könyve, a Műgyűjtés, múzeum, mecenatúra, esettanulmányok a jelenkori magyar gyűjtéstörténetből ezt a kettősséget igyekszik bemutatni - nem csak műértőknek. (Részletek)

Hibrid motor a BMW-től

null
Október 6-án mutatták be Münchenben a BMW Motorrad legújabb tanulmányát, a C1-E elnevezésű hibrid motor koncepciót. A jármű a BMW C1-es koncepcióját követi, ám ez esetben a magas szintű aktív és passzív biztonsági rendszereken felül elektromos meghajtás is jellemzi. (Részletek)

Nemzetközi összefogás a mellrák ellen

null
Idén októberben már több mint 70 ország vesz részt az amerikai Estée Lauder vállalat mellrákellenes figyelemfelkeltő kampányában, melyhez a magyarországi Estée Lauder cég is csatlakozott. (Részletek)

Kreatív energiák

null
A Design Terminál Nonprofit Kft. a Magyar Formatervezési Tanács védnökségével hatodik alkalommal rendezi meg 2009. október 2-11. között a Design Hét Budapest című eseménysorozatot, aktuálisan a Kreativitás és Innováció Európai Éve programjának hivatalos részeként. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: