ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: ...2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12...

Bringások a sivatagban

null
A marokkói Erfoudból indult és öt napig tartott a Titan Desert Race, az egyik legrangosabb nemzetközi mountain bike maratonverseny, melyet idén immár az ötödik alkalommal rendeznek meg. A verseny során a versenyzőknek csaknem 500 km-t kellett megtenniük igen nehéz körülmények között. (Részletek)

A Föld napja a Citroënnél

null
Damien Luniaud, a Citroën Hungária ügyvezető igazgatója kezdemé-nyezésére 2010. április 21-én, a Föld Napja előestéjén a Magyar-francia Kereskedelmi és Iparkamara sajtótájékoztatót rendezett a közlekedésben alkalmazható alternatív megoldásokról, közelebbről pedig az elektromos meghajtású autókról. (Részletek)

Könyvfesztivál 2010 - a Trivium Kiadóban

null
A Trivium Kiadó - neve a grammatika, a dialektika és a retorika egységét jelképezte az ókorban - egyik legfőbb törekvése, hogy a távol-keleti kultúrkör, gondolkodás és életvitel legnemesebb hagyományait közvetítse a magyar olvasók felé. (Részletek)

Kórtársak és egyéb madarak

null
Ezzel a címmel jelent meg az a kötet, mely Arató Andrásnak a Népszavában megjelent heti kérdéseit, válaszait gyűjti egybe, melyekre utóhang címen mai kommentárt ír. A kérdések alapjául szolgáló korabeli híreket, eseményeket Széky János írásaiból ismerjük meg, a témák ihlette rajzokat Szűcs Édua készítette. (Részletek)

Ajándék smart a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemnek

null
A járműtervezés a design egyik különleges szakterülete, olyan saját technikákkal, anyagokkal és módszerekkel, amelyek a design más területein is érvényesek - hangzott el a smart átadási ceremóniáján. Az első kapcsolat a Daimler AG és a MOME között 2001 őszén jött létre. (Részletek)

Takarékos retro izomautó a Fordtól

null
Az új Mustang az első olyan több mint 300 lóerős sorozatgyártott autó a világon, amelynek az amerikai szabvány szerinti országúti fogyasztása kevesebb, mint 7,9 liter 100 kilométeren. Az ős Mustang 1965-ben született, s a sportossága mellett a feelingje és az olcsósága tette halhatatlanná. (Részletek)

Alföldi Róbert alkotásai a Belvedere galériában

null
Már megszoktuk: Alföldi Róbert kiállításait mindig nagy várakozás előzi meg, s aztán a művész többnyire meglepetéssel is szolgál. Így van ez most is: a belvárosi, Szent István téri Belvedere Szalon, Galéria és Aukciósházban Alföldi többségében legújabb munkáit mutatja be. A képek március 10-éig tekinthetők meg. (Részletek)

Káprázatos Rózsalovag

null
A Rózsalovag Richard Strauss legnépszerűbb operája. A Decca kiadó újdonsága, a dupla DVD-n megjelentetett opera a Salzburgi Fesztivál és a Párizsi Nemzeti Opera közös produkciója. 2010. március 20-án az Operaházban is műsorra kerül ez a vígopera Andrejs Zagars rendezésében. (Részletek)

Tibet lánya

null
Egykoron hatalmas, megközelíthetetlen birodalom, ma függetlenségétől megfosztott tartománya egy másik országnak. A szétszórt, megnyomorított nép történelme egyéni sorsokban él tovább - ennek izgalmas lenyomata Federica de Cesco regénye, melyet a Trivium Kiadó jelentetett meg. (Részletek)

Ingyenes autós és gyalogos navigáció a Nokiától

null
A Nokia bejelentette, hogy okostelefonjain ingyenessé teszi az autós és gyalogos navigációt az Ovi Térképek új verziójának részeként, mely letölthető a www.nokia.com/maps oldalról. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: