ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11...

Szépségverseny budapesti épületeknek

null
A budapesti belváros házai számára indít szépségversenyt a Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu). A verseny során az utóbbi időszakban falfirkáktól megszabadított emblematikus épületekre lehet szavazni a mozgalom internetes oldalán. Az első három helyezett ház a dicsőségen túl ingyenes falfirka-mentességet élvezhet további egy évig. (Részletek)

Kampány a mellrák nélküli világért

null
A hagyományoknak megfelelően októberben az Estée Lauder jóvoltából ismét rózsaszínbe öltözik a világ. Az idén várhatóan 5 kontinens 70 országának több mint 2 milliárd lakójához jut el az üzenet: a mellrák korai felismerése életet menthet. A kampány várhatóan 45 millió dollárt gyűjt a mellrákkutatás támogatására. (Részletek)

Tiszta esély a munkára

null
Ma Magyarországon mindössze a fogyatékos emberek 10,5 százalékának adatott meg a lehetőség, hogy dolgozzanak, és így önálló egzisztenciát teremtsenek. A Salva Vita Alapítvány számukra indította el a "Tiszta esély" programot, amely egy Magyarországon egyedülálló környezetbarát takarító szolgálat. (Részletek)

Gershwin-Ravel-Strauss-Rákász

null
Rákász Gergely keze alatt az orgona - az amerikai előadói gyakorlatot követve - nagyzenekarrá változik. Műsorválasztása különleges, átiratai merészek, hangszerelése egyedülálló. Ezúttal szeptember 18-án örvendezteti meg közönségét Egy koncert kékben című produkciójával az Uránia Filmszínházban. (Részletek)

Szeptemberben újra Art for Dinner

null
A müüska bazaar és alkotói azokhoz szólnak, akik számára fontos, hogy mivel veszik körül magukat otthon, az irodában, de legfőképp akárhol. Akik a tucat képek helyett azt a művészetet értékelik, ahol tetten érhető az alkotó személyisége, illetve annak fontossága, hogy észrevegyük, értékeljük és inspiráljuk a minket körülvevő tehetségeket. (Részletek)

Jeges újdonságok a Szentkirályitól

null
A már jól ismert Szentkirályi jeges teák és ízesített vizek külsőségükben és tartalmukban is átalakultak. Az édesítő- és tartósítószer-mentes, csak természetes alapanyagokat tartalmazó citromos és barackos jégtea, valamint a szénsavmentes jégvíz különleges ízekben augusztus elejétől érhetők el a hazai és külföldi boltokban. (Részletek)

Tér-Film-Zene Fesztivál egész nyáron

null
Immár 7. éve, hogy megrendezésre kerül a nyári hónapok szórakoztató szezonjának egyik legnagyobb attrakciója: a Tér-Film-Zene Fesztivál Országszerte rendezvénysorozat. "Számos nagyvárosban az önkormányzattal közösen szervezünk road show-kat, ahol fő célunk a minőségi kultúra közvetítése" - nyilatkozta lapunknak Jánosi Katalin, a Tér-Film-Zene Fesztivál kommunikációs vezetője. (Részletek)

3 kiállítás a 320 fokban Siófokon

null
Kortárs mexikói fotóművészek, hazai plakátművészet balatoni témájú darabjai, valamint Scott Draves amerikai szoftverművész munkái láthatók idén nyáron Siófokon. Az eddigi hagyományokat folytatva ez az évad is nagyszabású kiállítással, illetve kiállításokkal nyílik a siófoki 320º-ban. (Részletek)

A svéd királyi esküvőt Volvók szolgálták

null
Victoria svéd trónörökösnő és Daniel Westling esküvőjét június 17. és 19. között ünnepelték, így a világ minden tájáról különböző előkelőségek utaztak Stockholmba, hogy részt vegyenek a ceremónián. A menyegző hetében a királyi udvar 85 speciálisan kialakított Volvo modellel gondoskodott a vendégek fuvarozásáról. (Részletek)

Andy Warhol dizájnolta BMW Budapesten

null
Június 7. és június 30. között a Művészetek Palotájának előcsarnokában lesz látható az Andy Warhol által 1979-ben festett BMW M1, amely a legendás Le Mans-i 24 órás versenyen is elindult. A régióban először látható műalkotás köré szervezett BMW Art Car kiállítást dr. Gálig Zoltán művészettörténész nyitotta meg. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: