ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10...

A Geppetto gourmet üzlete

null
Egy kiváló, lendületes, fiatalokból álló megrendelői csapattal dolgozhatott együtt a Geppetto Belsőépítészeti Stúdió az első Baldaszti's étterem és gourmet üzlet megvalósítása során. A Geppettónak a tervezés egy igen komplex feladat volt, tervezőik új és inspiráló kihívásokkal találkoztak a koncepció kialakítása és megvalósítása során. (Részletek)

Budapest Essential Looks: divatsátor az Eiffel téren

null
Magyarországon első ízben kerül megrendezésre a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vesznek részt. Az esemény fővédnöke a nemzetközi ismertséget és elismerést kivívott Anda Emília. (Részletek)

Díjnyertes crossover produkció

null
A 2011-es Fonogram "Az év jazzalbuma" díját a Pannon Filharmonikusok és Fekete-Kovács Kornél közös lemeze nyerte el. A Pannon Filharmonikusok hosszú évek óta dolgozik együtt a zeneszerzőként és jazztrombita-művészként ismert művésszel és együttesével. (Részletek)

Gomboljuk újra - együtt

null
Gombold újra! címmel divattervezői pályázatot hirdetett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, mely célja, hogy felhívja a kortárs hazai és nemzetközi divatszakma, valamint a közönség figyelmét a tradicionális magyar öltözék és divattörténeti értékeket felhasználó, igényes mindennapi öltözködés fontosságára. (Részletek)

Rába Roland kapta az idei Fehér György-díjat

null
Fehér György rendező, producer, színész, operatőr volt. A díjat azért alapította 2004-ben Gerő Péter és Radó Gyula, hogy a Fiatal Művészek Stúdiójához hasonlóan - melynek Fehér Györggyel együtt vezetői is voltak - legyen egy olyan esemény, mely a fiatal, értéket teremtő művészekre irányítja a figyelmet. (Részletek)

A lélek és az egészség harmóniájáért

null
Hárshegyi Zsuzsanna és dr. Porpáczy Sarolta megbecsült szakemberek a maguk területén, mégis úgy gondolták, hogy mernek merészet álmodni, ezért létrehozták a Spiritmed holisztikus szemléletű egészségstúdiót, amely a lelki épülés, a szépülés és az egészség egymást támogató, kiegészítő szolgálatát hivatott ellátni. (Részletek)

Kicsi ország a Quimbytől

null
Több mint öt év kihagyás után látott napvilágot a 17 számot felvonultató friss album, a Kicsi ország. A zenekar az óév utolsó napjaiban sem pihent: december 28-án a Budaörsi Játékszínben, december 30-án pedig a MÜPÁ-ban adtak rendhagyó koncertet. (Részletek)

Budapest Interiors - Budapesti otthonok

null
Megjelent a neves tervező és lakberendező, Csecsődi Mária: Budapest Interiors - Budapesti otthonok című kötete, melyet december 17-én mutattak be az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház Lotz-termében. A beszélgetés moderátora Sári László író volt. (Részletek)

Dürrenmatt óta a legismertebb svájci író

null
Mi is beszámoltunk róla, hogy a svájci Martin Suter "Small World"-jének mozi adaptációját a frankfurti könyvvásáron a legjobb nemzetközi irodalmi filmnek jelölték. A Small World itthon a napokban jelent meg a Trivium Kiadó gondozásában Az emlékezet csapdájában címmel - a könyv sajtóbemutatóját stílszerűen a Svájci Nagykövetségen rendezték. (Részletek)

A válság irodalma

null
A gazdasági válság szükségszerűen kitermelte a maga irodalmát. Számos okosságot leírtak már a megoldást illetően, de az embernek az az érzése, hogy a szerzők többnyire saját gazdasági válságukat szeretnék ellensúlyozni egy sikerkönyv bevételével... (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: