ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...

Megszelídített Mikroszkóp

null
Két szereplő, három felvonás és a múlt század húszas éveit idéző díszletek egy meghitt hangulatú térben. Címszavakban nagyjából így foglalható össze a Hajnalban, délben, este című darab, amelyben életre szóló szerelem szövődik egyetlen nap alatt egy lány és egy fiú között. (Részletek)

Rock and Roll és kész!

null
Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar nyolcéves fennállása óta folyamatosan kutatja, gyűjti a régmúlt zene kincseit. Az eddig megjelent 5 nagylemez repertoárja javarészt az 50-es, 60-as évek dalaiból, vagy az ezeket a korszakokat idéző - de később született dalok sajátos -, újszerű feldolgozásaiból állt össze. A napokban megjelenő "Rock and Roll és kész!" album egy teljesen új színfolt a retro irányzatok terén. (Részletek)

BMW ritkaságokat árverezett a Bohams

null
Különleges modellek kerültek kalapács alá a müncheni BMW Múzeumban megrendezett "Power by BMW" elnevezésű aukción. (Részletek)

Ízes Itália

null
Már megint egy főzős kiadvány... Igen. De talán nem egészen olyan, mint a többi. Az olasz konyháról könyvek, szakácskönyvek ezrei jelentek meg világszerte. Szinte érezzük az ételek illatát, lenyűgöző a tájak, a műemlékek látványa, vendégek lehetünk a hangos családi ebédeken, a szánkban érezzük az olasz borok zamatát, átéljük a helyi ünnepek hangulatát... (Részletek)

Szent Mihály-napi Lovas- és Pásztortalálkozó

null
Szent Mihály napja, szeptember 29-e, Szent Mihály arkangyal ünnepe. A hagyomány szerint ő a túlvilágra költöző lélek kísérőtársa, bírája. Ezzel a nappal kezdődött az úgynevezett kisfarsang ideje, a lakodalmak őszi időszaka, amely Katalin napjáig (november 25-ig) tartott. (Részletek)

Új számológép a Canontól

null
A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata az X MARK I MOUSE Slim modellel bővítette hordozható számológépeinek családját. A személyi számológép vezeték nélküli lézeres egérként, vagy személyi számítógépek numerikus billentyűzeteként is funkcionálhat. A rugalmas és környezetbarát, részben újrahasznosított Canon-anyagok felhasználásával készült modell üzletemberek számára és személyes használatra egyaránt ideális választás. (Részletek)

Vizes hatások a Balaton utcában

null
Kucsora Márta Fluidum című kiállítása szeptember 8-án, csütörtökön este 7 órától várja az érdeklődőket a B55 Kortárs Galériában a Balaton utca 4-ben - a tárlat a hónap végéig látható. (Részletek)

Rákász Gergely-koncert a Városmajorban

null
Ismét látványkoncerttel örvendeztette meg rajongóit Rákász Gergely - ezúttal is Gershwin, Ravel, Strauss műveiből válogatva. A helyszín a Városmajori Szabadtéri Színpad volt, ahol augusztus 14-én élvezhettük az Egy koncert kékben című produkciót. (Részletek)

Itt az ideiglenes autótetoválás

20110722-trend.jpg
Sokan álmodoznak arról, hogy valamilyen módon különlegessé, "dögössé" vagy "csajossá" tegyék autóik külsejét, de az esetek többségében ebből végül semmi sem lesz. Egy jármű egyedi fényezése, igényes és teljes kézi átfestése ugyanis több százezer forintba kerül. (Részletek)

Az arany, a zafír és a bőr találkozása

null
A napokban mutatták be a Nokia Oro készüléket, a vállalat legújabb prémium okostelefonját. A korlátozott számban kapható Nokia Oro a Bridge of Weir Leather által előállított bőrből készült, 18 karátos aranybevonattal és zafírkristály menügombbal. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: