ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8...

Ünneplés fények nélkül…

null
Meglehet, elsőre túl extrém ötletnek tűnik születésnapot ünnepelni a Láthatatlan Kiállítás sötétjében. De ha arra gondolunk, hogy ilyen alkalomra később is emlékezni szeretnénk, akkor garantáltan jó választás. (Részletek)

Táncszínpadon az Eszter könyvének története

null
A bibliai Eszter könyve történetre épül az Inversedance - Fodor Zoltán Társulatának legújabb darabja, az Eszter. Az előadás bemutatója március 20-án lesz a Nemzeti Táncszínházban. Fodor Zoltán tavaly talált rá Eszter könyvére, amely annyira magával ragadta, hogy eldöntötte, a történetet színpadra állítja. (Részletek)

Implantátum botrány: veszélyes a gyanúsan olcsó

null
Európa-szerte mind több országban jelentik be, hogy preventív jelleggel szükséges a PIP implantátumok cseréje. Tekintettel a kialakult helyzet súlyosságára, a PIP implantátum kivételét itthon az Academia Aesthetica Klinika ingyenesen vállalja, annak ellenére, hogy soha nem használták azt - hangzott el a minapi tájékoztatón. (Részletek)

TRENDBANG! a tavaszi trendshow-n

null
Magyarországon első ízben, 2011 tavaszán került megrendezésre a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vettek részt. A 2012-es évben az idén 15 éves LakásTrend és a Budapest Essential Looks társrendezvényként működnek együtt. (Részletek)

A szépségsebészet pszichés háttere

null
A plasztikai sebészetet választók motivációját illetően a pszichológia számos háttértényezőt ismer. A testképzavaros személyiség gyakran nem tud leállni, újabb és újabb műtéteknek veti alá magát, és egyfajta, a szenvedélybetegekre jellemző viselkedés alakulhat ki - mondta érdeklődésünkre Horváth László szakpszichológus. (Részletek)

Egy dalos kedvű gróf a RaM Colosseumban

null
Tavaly októberben debütált Békéscsabán Szomor György és Pozsgai Zsolt új magyar musicalje, a Monte Cristo grófja, ami immár Budapesten is bemutatásra kerül a RaM Colosseum színpadán. Szerelem, intrika, bosszú és szenvedély - ahogy Dumas örökérvényű regényében, a színpadi műben is minden együtt van egy lebilincselő estéhez. (Részletek)

Liliomfival indítja az évet az ExperiDance

null
Szigligeti Ede Liliomfi című művének táncszínpadi adaptációjával tér vissza a Nemzeti Táncszínházba Román Sándor társulata, az ExperiDance. A történetet legtöbben Makk Károly Darvas Iván főszereplésével készült filmjéből ismerik. (Részletek)

Szeretet könyv az 50+ korosztálynak

null
A karácsonyi "szeretetipar" álszent és üzleties tolakodása közepette üdítő élmény valódi értékeket közvetítő "ajándékot" felfedezni - számunkra ilyen volt a Nézz szembe a koroddal! című kötet, melynek üzenete nem más, mint hogy ne csak beszéljünk róla, hanem valóban figyeljünk oda egymásra. (Részletek)

Színre színt...

null
2012 a merész, életteli, pikáns vörös éve lesz... Legalábbis a legújabb ColorFutures színtrend katalógusa szerint, melyet minden évben elismert nemzetközi építészek, dizájnerek és kreatív szakértők állítanak össze. A 2012-es katalógus idén már nemcsak a szakma, hanem a nagyközönség számára is elérhető nyomtatott és elektronikus formában. (Részletek)

Kelet - Nyugat kapujában egészségturisztikai konferencia

null
Becslések szerint világszerte évente több tízmillió beteg indul útnak, hogy egy másik országban, olcsón, illetve várakozási idő nélkül gyógyuljon. Az egészségturizmusnak ezt a szegmensét 60-100 milliárd dolláros, dinamikusan növekvő piacnak ítélik a szakértők. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: