Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10...

Nyári színkavalkád Párizsból

null
A ragyogó díva, a világhírű énekesnő, Beyoncé reklámozza a nyárra megjelent pompás színekben ragyogó új tartós folyékony ajakrúzst, melyet a L'Oréal kutatói fejlesztettek ki. Az újdonság neve Glam Shine 6 hours. Az új folyékony rúzs egy olyan formula, amiben sikerült egyesíteni a tartósságot a lágy textúrával. (Részletek)

Luxus bőrnyugtatók

null
A mindennapi stressz és feszültség az arcbőrön épp úgy nyomot hagy, mint bármely más testrészünkön. Hatására a bőr kiszárad, elveszti rugalmasságát, és ráncosodásnak indul. Ennek kivédésére készültek a legújabb zselék és krémek – ezúttal a Lancome interpretálásában. (Részletek)

A karban tartott karokért

null
Te is azok közé tartozol, akiknél szóba se jöhet az ujjatlan póló vagy a pánt nélküli ruha? Irigykedve nézed, ahogy a hollywoodi sztárok feszes karral integetnek a vörös szőnyegről, te viszont már idejét sem tudod, hogy mikor integettél utoljára magasba emelt kézzel? (Részletek)

Időtlen természet zöld flakonba zárva

null
A kínai fahéjként is ismert kasszia, az avokadó, a gyömbér, a körömvirág, a szőlőmagolaj és az aloe vera olyan természetes alapanyagok, amelyeket ősidők óta használ az emberiség a gyógyászatban és a szépítkezésben. A Pantene Pro-V most ezen összetevők kivonatát ötvözi új Nature Fusion hajápoló termékcsaládjában. (Részletek)

Színes nyarunk lesz

null
A Bluemarine új nyári kollekcióját a könnyű és lebegő sziluettek, a finom textúrák és ez erőt és energiát sugárzó vidám színek jellemzik. Az árnyalatokban a föld és a sivatagi homok színei uralkodnak. (Részletek)

Szépülés profi módon otthon

null
Napjainkban a bőrápolást a hatékony összetevők és az új készülékek összefonódása forradalmasítja, amely lehetővé teszi, hogy a nők saját otthonukban élvezzék a bőrgyógyászati kezelések minden előnyét: a bőr fiatalosabbá tételét, az arc újraformázását, kontúrjainak visszanyerését. (Részletek)

Stresszüző krémek

null
A mindennapi idegeskedés, a túl sok munka, a légszennyezettség, az UV-sugárzás együttese oxidatív stresszt jelentenek a szervezetnek. Hatására szabadgyökök képződnek, amelyek az egészséges sejteket támadják meg. Leghatékonyabban antioxidánsokkal küzdhetünk ellenük. (Részletek)

Ránctalaníts az őssejtek serkentésével

null
Ha bőrünk fáradtnak tűnik és veszített ragyogásából, azonnali intenzív arckezelésre van szükség, amit egy új, egyedülállóan hatékony négy hetes bőrápoló programmal otthon is elvégezhetünk. (Részletek)

Precíziós ráncfeltöltő

null
A mimikai ráncok kortól függetlenül mindenki arcán megjelennek. Beszélünk, nevetünk, hunyorgunk, és ez mind nyomot hagy az arcon. Estée Lauder most olyan ráncfeltöltővel jelentkezett, amely a legmélyebb ráncokat is elsimítja. (Részletek)

Pink és az ezüst a tavasz hírnökei

null
A tavasz illata már a levegőben. Itt az ideje, hogy a legfrissebb trendek szerint frissítsd fel sminkkészletedet! (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: