Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8...

Válts nyári krémre... most akciósan

null
Sokan vagyunk úgy, hogy nagyon megszeretünk egy krémet, de nyáron a nagy melegben valami könnyebb textúrájú és összetevőjű krémre vágyunk. A Vichy Aqualia most ugyanazt a kiváló formulát kínálja egy nyári textúrában, melyhez most akcióval még egy teljes szemkörnyék ápoló terméket is kapunk ajándékba. (Részletek)

Vichy a szép bőrért

null
Tízéves kutatómunka után a Vichy szakemberei olyan új felfedezésekre tettek szert, amelyek alkalmazásával megsokszorozódott hatékonysággal léphetünk fel a bőröregedés ellen. Az így készült arckrémek egészen látványos eredményekkel szolgálják a bőr regenerálását és fiatalítását.

(Részletek)

Javítson kapcsolatán gyermekével masszázzsal

null
Az édesanya ölelése, egy kedves mosoly mellett megbúvó simítás az, ami a gyermekben a biztonságérzet kialakulását segíti. A babamasszázzsal a gyermekek testtudatának kialakulását is segíthetjük, amely kisgyermekkorban nagyon nagy jelentőséggel bír, például a nemiség megértésében és az öntudat kialakulásában. (Részletek)

Masszázs otthon 1.

null
Az érintésben ott rejlik a lélek minden apró rezdülése, éppen olyan kifejező, mint egy pillantás. A legszebb nyelv, amit mindenki képes elsajátítani! Tudományos tény, hogy napi 20 érintés messze elűzi a rosszkedvet és a depressziót. Legyen idejük egymásra! Legyen idejük erre a napi 20 érintésre! (Részletek)

Vibráló színekkel érkezett a tavasz

null
Élénk színű sminkpalettával és egy érzéki új parfümmel ünnepli Estée Lauder a tavaszt. A 2011-es új kollekció neve Wild Violet Pure Color, amely nemrégiben indult hódító útjára. (Részletek)

Jó hír allergiásoknak

null
Az arcbőr érzékenysége egyre több nőnek okoz gondot, számukra a hidratáló és ránctalanító krém kiválasztása mindig rendkívüli körültekintést igényel. Most egy olyan újdonságot mutatunk be, amely bármilyen bőrproblémánál biztonságosan és eredményesen alkalmazható. (Részletek)

Szépülés és SPA élmény

null
Az elmúlt hónapokban a tél és a stressz egyaránt megviselte bőrünket, itt az idő, hogy a tavasz beköszöntével formába hozzuk magunkat. Ha professzionális körülmények között, korszerű gépekkel, prémium kategóriát képviselő termékekkel és kiváló szakemberekkel szeretnénk ezt megtenni, a Stylia Beauty & Style Szalont választhatjuk. (Részletek)

Síelni készülök! Hogyan készítsem fel izmaimat?

null
A legkellemesebb magashegyi síszezon csak most kezdődik! Az időjárás enyhülésével, a napsütéses órák számának növekedésével a február-március-áprilisi hónapok igazán feledhetetlen, kellemes kikapcsolódást tesznek lehetővé. De vigyázat! A hirtelen felindulásból elkövetett síelés veszélyes is lehet! (Részletek)

Új év, új illatok

null
A parfüm egy műalkotás, az őt rejtő üvegnek is egy mesterműnek kell lennie. Hogy ez valóban így van, arról tanúskodnak az új női és férfi illatok, melyek még Valentin-nap előtt megkezdték hódításukat, hogy aztán az egész évet végigkísérjék velünk. (Részletek)

Téli bőrvédők

null
Télen különösen hajlamos a bőr a kiszáradásra, ezért speciális termékekkel gondosabb ápolást igényel. A La Roche-Posay Lipikar termékcsaládja a higiénés és bőrápoló termékek teljes körét kínálja, melyeket kifejezetten a száraz, nagyon száraz vagy irritált bőr számára fejlesztettek ki. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: