AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11...

Hangulatjavító teaszertartások

null
Ilyenkor télen sok a szürke, fénytelen nap, hiányzik a napfény, hajlamosabbak vagyunk a depresszióra, ingerlékenyek, feszültek leszünk. Milyen teák segíthetnek ilyenkor a lelki egyensúly megtartásában - kérdeztük Lopes-Szabó Zsuzsa herbalistát. (Részletek)

Kiváló jégbort "érlelt" a fagy

null
A nemzetközi piacon 150 dollárt is megadnak egy üveg minőségi jégborért azok, akik ezt a fajtát szeretik. A magyar borok ezt a (rekord) összeget még soha nem érték el. Idén azonban nemzetközi mércével is jó évjárata lesz a magyar jégboroknak, ennek egyik oka, hogy a hideg jótékonyan hatott a tőkékre. (Részletek)

Új influenza ellen fehérbor?

null
Retteg az új típusú influenzától, de az oltástól is idegenkedik? Erre a dilemmára egy orvos napi 2 deciliter fehérbort javasol, amelyet akár forralt borként is bevehet. A védelmet nem az alkohol nyújtja, hanem a jó minőségű fehérborokban található qercetin és sikiminsav. (Részletek)

Gyógyulj a természet patikájából!

null
Levert és fáradt vagy? Tüsszögsz, kapar a torkod, köhécselsz, esetleg már a lázmérő higanyszála is kúszik felfelé? Ahelyett, hogy a tabletták után nyúlnál, bújj be gyorsan az ágyba és fogadd meg a Napsugár Életház szakértőinek tanácsait! (Részletek)

Badacsonyi borok az Európa Parlamentben

null
Botos Ernő Péter, Tabajdi Csaba és az Európa Parlamenti delegáció szervezésében nyolcadik alkalommal mutatkozott be magyar borvidék az Európa Parlament képviselői előtt. A badacsonyi borászok képviseletében Szeremley László és Borbély Tamás szemléltették a borvidék értékeit, történetét, elhelyezkedését, geológiáját. (Részletek)

Ünnepi adománygyűjtő vacsora

null
Az amerikai alapítású Calasantius Training Program (CTP) 15 éve biztosít ösztöndíj-lehetőségeket magyar fiataloknak az Egyesült Államokba - 10 éve annak a budapesti Calasantius Ösztöndíj Alapítványnak (CÖA) a koordinálásában, mely ezt a jubileumot most adománygyűjtő vacsorával ünnepli. Az est díszvendége a Kossuth-díjas Sebestyén Márta. (Részletek)

Dzsesszlegendák kedvenc ételei és dalai

null
Frank Sinatra felejthetetlen dalait hallgatva az énekes kedvenc ételét, a kagylós tésztát fogyaszthatják azok, akik ellátogatnak a Jardinette étterembe, a Farkasrétre, a budai hegyoldal kedvelt családi vendéglőjébe október 7. és november 25. között szerdánként. (Részletek)

3 millió forint lett a Jótékonysági Borárverés végösszege

null
Bezárt a 18. Borkiállítás és Vásár a Budai Várban, ahol 15 ország 250 borászata, és közel 60 kulturális produkció, szebbnél szebb borok, kulináris élmények, látvány, zene, ünnepi forgatag, végül pedig 45 tételes jótékonysági borárverés várta a látogatókat. (Részletek)

Boregyetem a Bor- és Pezsgőfesztiválon

null
A Magyar Kultúra Alapítvány székháza ad otthont idén a Boregyetemnek, ahol szeptember 7-9-én 16-19 óráig neves szakemberek segítségével laikusok, borkedvelők, szakmabeliek sajátíthatják el, illetve gyakorolhatják a borkóstolás tudományának alapjait. (Részletek)

Dedikált Forma-1-es francia pezsgőre licitáltak

null
A Hungaroring futam után egy hétig a www.mumm.hu oldalon licitálhattak, akik a legendás G. H. Mumm champagne-ra vágytak. A tavalyi budapesti futam dobogósainak aláírásával ellátott francia pezsgő, ami közel egy évtizede a Forma-1 hivatalos itala extra méretű: 3 literes (jeroboam). A licitálás az üvegre 50 000 forinttól indult. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: