AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9...

Hungarikumok a Karády-házban

null
Új szín, stílus és szemlélet a magyar gasztronómiában - ezzel a jelszóval nyitott meg ismét a fővárosi Avocado étterem. Mi több, ehelyütt Panyola remekei is fellelhetők - bármikor érkezik és bármeddig marad a vendég... (Részletek)

Vihar egy pohár (ásvány)vízben?

null
A Magyar Ásványvíz Szövetség és Terméktanács közzétette legfrissebb adatait, amelyből kiderül: Magyarországon 2010-ben - az előző évi 110 literhez képest alig változott, azaz - 109 liter volt az egy főre jutó ásványvízfogyasztás. A szövetség meggyőződése szerint a magyarországi ásványvizeket nem szabad a napjainkban divatossá vált víztisztító készülékkel kezelni, mert ásványvizeink eredendően tiszták, egészségesek.
(Részletek)

Fekete gyémánt a tölgyek alól

null
Hazánkban hosszú idő óta megtalálható, elődeink ismerték és előszeretettel fogyasztották is. Régi magyar neve, a gímgomba onnan eredhet, hogy a szarvasbikák erőforrásának tartották az őszi bőgés idején. A szarvasgombával fűszerezett ételek elkészítéséhez Fazekas László, az Arcade Bistro séfje ad praktikus tanácsokat a Stílus és életmód olvasóinak. (Részletek)

Minden Gyerek Lakjon Jól! Fashion for Food

null
A Minden Gyerek Lakjon Jól! kezdeményezés célja, hogy társadalmi összefogással biztosítsa a leginkább veszélyeztetett helyeken az éhes, alultáplált gyermekek számára a megfelelő ennivalót az iskolai étkeztetés keretében. 2010. január 15. és június 15. között az alapítvány összesen 500 százszázalékos étkezési támogatásra szoruló kisgyereknek biztosított heti rendszerességgel fehérje- és vitamindús élelmiszer-kiegészítést. (Részletek)

Egészségesen is lehet nasizni

null
"A Lola-csemegével az a célunk, hogy a gyerekek megtanuljanak okosan nassolni, illetve valódi - és nem utolsó sorban nagyon finom! - alternatívát nyújtsunk a chipsszel, a cukorkákkal szemben" - mondta el kérdésünkre D. Tóth Kriszta, aki az elmúlt néhány évben a Lola-mesék bájos történetein keresztül próbálja megértetni és megszerettetni a minket körülvevő világot. (Részletek)

Exkluzív kávékényeztetés Indonéziából

null
A Davidoff Café minden évben limitált kuriózummal lepi meg a kávérajongókat, s ez az idén sincs másképp. A kávésommellier által gondosan összeállított Suprême Réserve sorozat ezúttal egyenesen az Indonéz szigetvilágból hozza el a Föld egyik legnemesebb arabicáját, ráadásul két változatban is. (Részletek)

A szüret ízei a terített asztalon

null
A szüreti szokások egyidősek a szőlő felfedezésével, azaz több mint 8000 évesek. Az ősszel a szőlőkben és pincékben zajló munka nem csupán társas esemény, hanem igazi ünnep: a középkor derekán a szüretelés például olyan fontos volt, hogy városainkban a szüret idején még a törvénykezés is szünetelt. (Részletek)

Művészi kávékompozíciók otthon is

null
Mitől lesz tökéletes állagú a tejhab, íncsiklandó a tejhab tetején a kakaó vagy fahéjszórás, és milyen bögrében mutat a kedvenc kávéd a legjobban? Érdemes az otthoni kávézást művészi szintre fejleszteni, egy-egy formatervezett bögrével, megfelelő eszközökkel, esetleg egy trendi Tchibo Cafissimo kávéfőző géppel. (Részletek)

Kalandorok bora

null
Különleges borkollekciót mutatott be Mike Kuimelis, a kaliforniai Mantra Wines borgazdaság tulajdonosa. A csúcsminőségű borok limitált kiadásban készülnek, és egyedi, sorszámozott, BMW GS-t ábrázoló címkével látják el őket. (Részletek)

Fehér abrosztól a szószpöttyig...

A 2010-es év megújulást hoz az Arcade Bistro életében: az étterem arculatfrissítést főzött ki magának, amely egy új, praktikus étlapot és a kisarculat, valamint a honlap megújulását jelenti. Ízletes ételek, kellemes hangulat, figyelmes pincérek, és visszajáró törzsvendégek teszik az Arcade Bistrót sok éve sikeresen működő étteremmé. Akkor miért van szükség arculatfrissítésre? - tennék fel sokan a kérdést. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: