AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8...

Zamatos csillagjegyek a Mátrából

null
Bár a gyöngyössolymosi székhelyű cég évi 20 ezer hektoliteres termelésének mintegy 70 százaléka megy exportra, a cég ezúttal kifejezetten a belföldi piacot célozza meg egy új termékcsaláddal: a horoszkópos sorozatból 18 ezer üveggel palackoznak. (Részletek)

S.Pellegrino és a Bvlgari közös csillogása

null
A Bvlgari és a S.Pellegrino az "Olasz Tehetségek" programja keretében értelmezte újra a klasszikus formájú palackok ruháját, így közvetítve világszerte az olasz kultúrát és stílust. (Részletek)

Dining Guide vendégséfek a Chateau Viszben

null
A vendégséfek sorozaton belül ősszel hazánk egyik legele-gánsabb kastélyszállo-dájában, a Balatontól délre fekvő Chateau Viszben, a régió legjobb éttermei mutatják be konyhaművészetüket. A vacsorák egyedülálló élményt ígérnek a kifinomult gasztronómia művelőinek és kedvelőinek. (Részletek)

Főzőverseny gyerek séfeknek

null
Főzőversenyt hirdet a Dining Guide és a KukTanoda minden 10-15 év közötti hobbi séfnek, akik egy - akár mobiltelefonnal készített - 5 percnél nem hosszabb videospot YouTubera feltöltésével, s a kitöltött regisztrációs lap postázásával jelezhetik részvételi szándékukat a rangos - és minden bizonnyal ízletes - megmérettetésen. (Részletek)

Wagyu élményvacsora a Nobuban

null
Zichy Mihály jogi egyetemi oktatói állását feladva Magyarországon elsőként vállalkozik a világ egyik legdrágább marhájának, a wagyunak a tenyésztésére. A japán Kobe tartományból származó marha húsa a világ legdrágább steak alapanyaga. Az állatokat speciális körülmények között tartják, a legenda szerint sört isznak és naponta 2-3 órán át masszírozzák őket. (Részletek)

Bornavigátor az okos telefonon

null
Az ország összes jelentősebb borászatát, borozóját, boréttermét, borhotelét, borboltját irány és távolság szerint teszi láthatóvá a telefon élő kameraképén az ARworks által fejlesztett legújabb, Kiterjesztett Valóságot használó okostelefonos alkalmazás. (Részletek)

Gyűjtsd a parafadugót, és óvd a Föld nevű bolygót!

null
Vajon mi fán terem a parafa dugó? Hány évig kell várni, amíg "szüretelhetővé" válik a fa kérge? Hol gyártják egyáltalán a dugókat? És mennyi készül évente? Hogy befolyásolja a bor érését? Ha nem a kukába dobnánk, mit lehetne velük kezdeni? Talán újrahasznosítani is lehet? A dugót?? Mire? (Részletek)

Toszkána a Hold utcában

null
A Brunello említésére Toszkána, s benne Montalcino juthat az ember eszébe - legutóbb pedig a Hold utcai Enoteca Montalcino. Itt kóstolhattuk a legújabb, a 2006-os kiemelkedő évjáratot, amit a Toszkánában bevett értékelés szerint 5 csillaggal jelölnek. (Részletek)

Brüsszelben debütált a Cube

null
Brüsszelben, a Parc du Cinquantenaire (az 50 éves évforduló parkja) egyik épületének tetején nyitotta meg kapuit április elsején a Cube, az Electrolux mobil étterme. A Cube 3 hónapig lesz elérhető Brüsszelben. Az étterem építészetileg és szolgáltatás tekintetében is egyedülálló. (Részletek)

Remekeltek a magyar főzdék a párlatversenyen

null
A magyar főzdék ismét kiválóan szerepeltek az idei Destillata nemzetközi párlatversenyen, ahol 12 ország, 171 (ebből 24 magyar) főzde 1560 mintával vett részt. Az ausztriai Bad Ischl üdülővárosban megrendezett díjátadóról összesen 120 éremmel térhettek haza a magyarok, így összesítésben hazánk a harmadik helyet érte el. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: