AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7...

A nagyi receptjei kéznyújtásnyira

null
Emlékszel még a nagyi bodzaszörpjére? És az áfonyalekvárra? Te is zsonglőrködtél a szőlőszemekkel, kíváncsi arcocskák legnagyobb csodálkozására? Hát persze! Hogyan is felejthetnéd el a laktató uzsonna hűsítő bodzaitalának ízét, az áfonyától maszatos mancsokat és a huncutka fekete tejfogakat! Emlékszel, hogy dúlt a pajtásháború a legszebb szőlőszemekért? (Részletek)

Icy szörp a motkány ajánlásával...

null
Új, izgalmas hűsítő ízekre vágysz? Citrom, narancs, vagy málna a kedvenced, netán a pezsdítő kólát szereted? A különleges ízeket most különleges csomagolásban hozza el a SodaStream. Az új szörpök kívül és belül is meglepetéssel szolgálnak, és a félliteres szénsavasító palackok is rendhagyó formát öltenek. (Részletek)

Koktélok és designerek egy helyen

null
Exkluzív dologgal készült az Absolut Vodka májusra, pop up bárt nyitott a Fashion Streeten. A koktélbárban fiatal művészek válogatott alkotásai is megjelennek. Nikon képei, Vidó Nóri székei mellett helyet kaptak az M-Lamps egyedi lámpái, stringbike-ok és egy különleges Csepel kerékpár is. (Részletek)

Esélyt az ételnek

null
Az ország 50 Tesco áruházában egy főzőiskola keretében tudhatják meg az érdeklődők, hogyan csökkenthető az élelmiszerhulladék keletkezése és milyen praktikákkal hasznosíthatók a maradékok. Szakemberek adnak a mindennapokban is alkalmazható tippeket az ételek beszerzésével, tárolásával és újrahasznosításával kapcsolatban. (Részletek)

Destillata-mérleg: 142 magyar érem

null
Szép végeredménnyel zárult a 2012-es, ausztriai Destillata nemzetközi párlatverseny, ahol 10 ország 187 (ebből 26 magyar) főzdéje 1662 mintával nevezett. A Tirolban rendezett díjátadóról 142 éremmel tértek haza a magyarok, és az országok szerinti összesítésben a harmadik helyet foglalták el. (Részletek)

Tíz éves az Agárdi Pálinkafőzde

null
Tízéves fennállása alkalmából tartott március 8-án sajtótájékoztatót (stílusosan a Gellért-hegy csúcsán) a legrangosabb hazai és nemzetközi díjakkal elismert Agárdi Pálinkafőzde. Az évente több mint 100 000 kézi palackozású, sorszámozott pálinkát előállító főzde a kezdetektől jelentős szerepet vállalt a pálinka minőségének és fogyasztási kultúrájának megteremtésében. (Részletek)

Édes húsvéti segítség

null
A svájci Lindt csokoládé idén a TeszVesz aukciós portállal közösen indít aukciót ismét az S. O. S. Gyermekfalu lakóinak támogatására. Most is csakúgy, mint tavaly, a Roger Federer aláírásával ellátott Rosenthal porcelánból elkészített Lindt Arany Nyuszira licitálhatnak a Lindt márkanagykövetének rajongói. (Részletek)

Már idén is sokat drágultak a borok

null
Az elmúlt 10 évben nem volt példa olyan mértékű áremelésre, mint amilyet 2011-ben és 2012-ben kellett végrehajtaniuk a borászoknak - közölte Varga Péter, a Varga Pincészet igazgatója. Tavaly 15 százalékkal, idén 10 százalékkal drágultak a borok, elsősorban a szőlőtermelés költségeinek és az alapanyag felvásárlási árának növekedése miatt. (Részletek)

A főzés jövője

null
Az Electrolux arról kérdezte a világ legbefolyásosabb ételkritikusait és séfjeit, miben rejlik a gasztronómia következő nagy lehetősége. A válaszadók szerint a skandináv bisztró stílusú, az utcai kifőzde jellegű és japán konyha elemeire építő slow food éttermeké a jövő, amelyek minden esetben a helyi alapanyagokra építenek. (Részletek)

Limitált széria az Absolut Vodkától

null
A divatbemutatóval körített téli esemény ihletője és névadója az Absolut Vodka új limitált szériás üvege, az ABSOLUT MODE volt. A nemes párlat új limitált kiadású üvegének megjelenése kapcsán felkért 5 hazai divattervezőt, hogy készítsenek az ABSOLUT MODE által inspirált kiegészítőket a magyar kampány keretén belül. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: