Olga Kurylenko szereti a kihívásokat

null
A Pantene Pro-V szerződést kötött Olga Kurylenkóval, aki Daniel Craig oldalán Bond-lányként lett világhírű a Quantum csendje Camille-jaként. Ő lett a márka új arca, és egyúttal a Pantene Aqua Light kollekció nagykövete.
null
A Pantene Pro-V szerződést kötött Olga Kurylenkóval, aki Daniel Craig oldalán Bond-lányként lett világhírű a Quantum csendje Camille-jaként. Ő lett a márka új arca, és egyúttal a Pantene Aqua Light kollekció nagykövete.

Olga egy inspiráló, tehetséges modern nő; egyszerre nőies és gyengéd, ugyanakkor erős személyiség, aki tudja, mit akar. Egyértelmű volt a választás: Olga egy nemzetközileg elismert szépség, aki csodálatos karrierjét tehetségének és a kemény munkának köszönheti - csakúgy, mint a Pantene, amely keményen dolgozik azért, hogy a nők haját erőssé és egészséges külsejűvé varázsolja.

"A modell- és színésznőképzés megtanított arra, hogy az erős, csillogó haj alapvető szépségeszköz egy nő számára. Furamód hasonló karakterek vagyunk, én és a Pantene: mindketten modernek, dinamikusak és vakmerők vagyunk. És mindketten szeretjük a kihívásokat" - válaszolta Olga arra a kérdésre, hogy miért vállalta el az együttműködést a Pantene-nel.

Olga Kurylenko 1979-ben született Berdyanskban, egy kis ukrán városkában, a régi Szovjetunió területén. Édesanyja egyedül nevelte. 13 éves koráig balettozott, balerinának készült, amikor is egy nyaralás alkalmával Moszkvában egy modellügynök le nem csapott rá. Először Oroszországban modellkedett, majd 16 évesen a divat fővárosába, Párizsba költözött. Első nagy szerződését 17 évesen írta alá a párizsi székhelyű Madison modellügynökséggel. 18 éves korára a Vogue, az Elle, a Marie-Claire és a Madame Figaro címlaplánya is volt, azóta pedig további vezető női magazinok címlapján is szerepelt, mint például a Glamour argentin vagy amerikai kiadása.

Olga a színészképzés alatt is folytatta a modellkedést, olyan márkák arca lett, mint a Triumph és Lejaby, valamint szerepelt a Clarins és Helena Rubinstein reklámjaiban is.

null
Olgát, aki mára egy nemzetközileg elismert színésznő, először Seal Love's Divine című videoklipjében láthatta a nagyközönség 2003-ban. Ezt követően beindult Olga filmes karrierje is Franciaországban, ahol hamar "bejátszotta" magát a L'Annuaire című filmbe. Iris, a női főszereplő megformálásával a 2005-ös Torontói Filmfesztivál kedvence lett és 2006-ban a Brooklyni Filmfesztiválon elnyerte a "Legjobb színésznőnek" járó elismerést. Ezt követte egy szerep a Párizs, szeretlek című filmben Elijah Wood oldalán. Ebben a filmben nemzetközileg elismert filmrendezők mesélik el párizsi történeteiket. 2006-ban Olga játszotta a csábító Sofiát Eric Barbier nagy sikerű thrillerében, a Kígyóban. Ugyanebben az évben választották meg a Kenzo Amour illatának arcává.

Olga nemzetközi ismertségét első angol nyelvű filmjének, Luc Besson Hitman című filmjének köszönheti, amiben a gyönyörű Nika Borninát alakítja. Az abszolút világhírnevet a következő év hozta meg számára, mikor ő lett a Bond-lány, Daniel Craig oldalán a Quantum csendjében. Camille alakításával bebiztosította helyét Hollywoodban.
2010 nagyon sűrű év volt Olgának, hiszen dolgozott az Untitled Terrence Malick Project-en, és női főszereplője volt Roland Joffe idén bemutatásra kerülő There Be Dragons című filmjének is. Tavaly a mozikba került A kilencedik Légió (Centurion) című film is. 2011 szintén hosszúnak ígérkezik, a Land of Oblivion és az Empires of the Deep forgatásaival, amely egy 3D-s kínai eposz. Ami a jövőt illeti, láthatjuk majd Roland Joffe Singularity című filmjében, Ralph Fiennes oldalán a Coronet-ban és a Devotchka-ban is vállalt szerepet. 2011 év vége felé Olgát Marie Curie-ként láthatjuk viszont a mozivásznon Luc Besson RAD című filmjében a francia rögbiválogatott, Sébastian Chabal oldalán, aki Pierre Curie-t alakítja majd.

A Londonban élő Olga Kurylenko ismertségével szeretné felhívni a világ figyelmét az Ukrajnában hátrányos helyzetben élő gyerekek sorsára.


*

A Pantene Aqua Light kollekció új "tisztító-öblítő" technológiája különösen jól oldódik vízben, ezért speciális formulájának köszönhetően gyorsabban kiöblíthető a hajból, mint az egyéb termékek. Ennek az új technológiának köszönhetően minimalizálódik a felesleges balzsam mértéke a hajon, ezzel elősegítve a haj tiszta és könnyed érzését, miközben biztosítja a megfelelő erősséget is. A Pantene Pro-V Aqua Light balzsam fele annyi szilikont tartalmaz, mint a hagyományos Pantene Pro-V balzsam. Ez annyi tartást ad a hajadnak, mint egy nem kondicionáló Pantene sampon és több tartást, mint egy hagyományos Pantene Pro-V balzsam. Az üzletekben 2011 januárjától kapható a sampon (250 ml), a balzsam (200 ml) és a kétkomponensű spray, ajánlott fogyasztói ára 799 Ft, a hajpakolásé 1149 Ft. A kiskereskedelmi árak ettől eltérhetnek.