Csókálló rúzsok

null
A szép rúzs érzékivé, csábítóvá és szexissé tesz. Legyen szó randiról, vagy munkamegbeszélésről, minden alkalomra tökéletesen dekorál. Az új trend szerint most erős színűre és nagyon csillogóra festjük az ajkakat. Mi több, attól sem kell tartani, hogy egy-egy elcsattanó csók hevében elmaszatolódik, vagy eltűnik, mert ez az újdonság mindent kibír!

Az Astor csókálló rúzsa kétféle formában kapható. Az újdonságot kedvelők a folyékony rúzst, a konzervatívabb hölgyek a hagyományos változatot használhatják. A LIQUID KISS folyékony ajakrúzs olyannyira tartós, hogy akár nyolc órán át érintetlenül ékesít bennünket. Nem hagy nyomot, nem fakul, nem kenődik el. Speciális kondicionálóival ápolja és védi az ajkakat a széltől, a naptól és az első ráncok kialakulásától. Különleges ecsetes applikátora segít a könnyű, precíz felvitelben. Bőrgyógyászatilag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatják. Nyolc csábító árnyalatból válogathatunk.

null
Erre a szépítőre mondják azt, hogy igazi életrevaló. Kiállja a csókpróbát! Mesés fedésű, csodás színeket és fényeket ad. Ha csak egyetlen rétegben alkalmazzuk, akkor is érintésálló, nem kopik, nem kenődik el, lehet ebédelni, kávézni, csókot ejteni, és a rúzs marad! A titok nyitja az Astor új, egyedülálló, vízalapú összetételében rejlik. A folyékony formula gélállagú, ultrafinom és leheletvékony hálót képez az ajkakon, ettől érintésálló és extrán tartós. A ragyogásról és a szép fényről speciális színpigmentek gondoskodnak.

A Liquid Kiss ajakrúzst divatos, négyszögletes formába és fekete színbe öltöztették. Holografikus felirat díszíti. A kupak alatt található színes "gallér" megkönnyíti vásárlásnál a színazonosítást.

Próbáld ki a KISS & GO csókálló ajakrúzst is, amely a hagyományos rúzsok kedvelőinek készült. A színek és a fények tartóssága ezúttal is ugyanaz. Legyen bármilyen elfoglalt és hosszú a napod, a választott rúzsod színe csak tart, és tovább tart - reggelinél, ebédnél és vacsoránál, és még a csókot is kibírja, legyen az bármennyire is hosszú. Tíz csábító árnyalatának valamelyikével hozd formába magad.

Győri M. Hajnal

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Csókálló rúzsok
Dátum: '08.03.04
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Kalapács alá kerül a Soros-gyűjtemény
Előző cikk: « Lakásvásár: mások a prioritások

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: